Priča iz susjedne opštine: Rotirajuća kuća – dom iz snova u Srpcu (VIDEO)

Kada gradite kuću, ako ne možete da se odlučite na koju stranu želite da vam gledaju prozori, napravite kuću koja se okreće.

Ako ne znate kako, pitajte za savjet Vojina Kusića, iz Srpca, vlasnika firme “Plasteks”, jer je on jedan od prvih na Balkanu, koji se odlučio na ovakav poduhvat.

Kuće koje se okreću oko svoje ose i nisu neka novost u svijetu, ali na našim prostorima se privrednik Kusić, tek nedavno odlučio na takav poduhvat.

Sagradio je kuću veličine 56 kvadrata, sa predivnim pogledom na Novu Gradišku i Slavonski Brod, odnosno, Laktaše, zavisno od toga na koju stranu je okrenuta.

Posebno je neobičan osjećaj kada se nalazite unutar rotirajuće kuće. Iako se na trenutke čuje pucketanje, Vojin tvrdi da nema opasnosti da će okretanje oštetiti kuću.

A razlog što se odlučio na ovakav poduhvat je da udovolji željama svoje supruge, koja nije mogla da se odluči da li želi da ima pogled na put ili ne.

Opširnije pogledajte u prilogu:

RTRS

3 Comments

  1. Ове куће знају бити незгодне кад човјек дође припит ноћу.Кад се ослони руком на зид да скине обућу,она се окрене. Неће врата наћи до зоре.

  2. A mora se ženi udovoljiti.Jer žena je vrlo bitna.Moja supruga tražila da je vodim negde posebno.ja je odveo na Kubu.I nisam požalio.Vrlo je bitno ženu s vremena na vrijeme iznenaditi u udovoljiti njenim željama.
    Svaka čast majstore,divan potez.
    A i kuća je lijepa.Nadam se da je gospođa zadovoljna.Lijep pozdrav

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*