Predstavljamo kandidate za odbornike SO Prnjavor: Marina Đuraš SDS br.2

Драги и поштовани суграђани,

Прије свега, част ми је и задовољство да вам се представим као кандидат за одборника Скупштине општине Прњавор испред државотворне Српске демократске странке (СДС) на предстојећим локалним изборима који се одржавају 15.11.2020. године.
Као мајка мале дјевојчице, али и савјестан грађанин, одлучила сам се на овај потез као неко ко дубоко вјерује да су нашем граду потребне корјените промјене у структури и начину вођења које ће, прије свега, створити амбијент у којем нашој дјеци, по завршетку школовања, највећи мотив неће бити одлазак у “туђину за бољим животом” већ да ће ту прилику, коју уназад неколико деценија нису имали, сами стварати својим радом, знањем и доприносом. Многи од вас сте то већ осјетили на својој кожи и баш као што је и ваш, то представља и мој највећи страх за будућност. Из тога разлога, рад на промјенама морамо почети данас, предано, савјесно и што је најважније, заједнички! Као дипломирани политиколог, радо подржавам различитости у мишљењима, идејама и иницијативама, стога вас најљубазније позивам да будете слободни да их подијелите са мном како бисмо створили квалитетне темеље за још квалитетније идеје које ће нас заједнички водити у бољу будућност. Уколико било ко од вас, из било ког разлога, не жели да своје идеје и/или мишљење износи у коментарима, бићу на располагању за директне поруке као и на и-мејл адреси која је у опису профила.
Потребни су нам НОВИ ЉУДИ ЗА НОВИ ПРЊАВОР који ће донијети свјеже идеје и њихову реализацију у интересу свих наших суграђана.

Марина (Крајишник) Ђураш

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*