Predstavljamo kandidate za odbornike SO Prnjavor: Boris Žižak SNSD br.32

Идемо у нову кампању и највећу до сада ПОБЈЕДУ!!!

Прије 4 године сам одлучио да прихватим позив пријатеља Дарка Томаша да се придружим кампањи и будем на листи за одборника СО Прњавор, и остварио сам врло добар резултат од 696 гласова.

Данас, поново је вријеме за још једну политичку борбу и наравно побједу.

На лични захтјев поново сам на броју 32, јер сматрам да број освојених гласова не зависи од редног броја на листи.

Одлучан да овај пут уз Вашу подршку направим корак напријед и остварим још бољи резултат, и добијем повјерење грађана за одборнички мандат, да бих био у прилици да још више помогнем својим суграђанима у рјешавању проблема.

Велика ми је част и поносан сам што сам у тиму садашњег и будућег начелника Дарка Томаша, који је прије свега поштен човјек и прави пријатељ, спреман на сарадњу и помоћ свакоме ко му се обрати, и што заиста имамо квалитетну и најбољу листу за одборнике у СО Прњавор.

Тражимо подршку за наставак изградње, улагања и развоја нашег Прњавора.

СНСД са Дарком Томаш на челу, је тим који сигурно има највећу политичку снагу, знање и способност да води општину Прњавор према напријед, што је и показао домаћинским радом у овом мандату.

Сигурни смо да су грађани Прњавора препознали добар рад и пројекте који остају да служе нашој дјеци, и да је начелник Дарко Томаш човјек који сигурно може да обезбиједи највише инвестиција и у наредне 4 године.

Ми политичку борбу вoдимо аргументима, а то су пројекти и инвестиције које остају иза нас, и један још љепши и бољи Прњавор.

Спремни смо и одлучни да уз Вашу подршку НАСТАВИМО ДАЉЕ ДА ГРАДИМО НАШ ПРЊАВОР.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*