Požar i gust dim pored autoputa u Prnjavoru (VIDEO)

Veliki crni oblak dima nadvio se popodne nad Prnjavorom, a vatra je zabilježena na stovarištu pored samog autoputa.

Gorjele su gume i otpad, a u trenutku snimanja videa na mjestu požara nije bilo vatrogasnih službi.

Nema informacija o uzrocima, niti odgovora da li su možda nesavjesni privredni subjekti, ili pak građani uticali na ovaj ekološki i bezbjednosni incident.

Autoputom se za sada vozi nesmetano, osim što se vozači zadrže da provjere razlog gustog dina, pored kojeg prolaze.

N1

9 Comments

 1. “Ja sam pokusao da kazem ako nije tacno ustanovio sta i zbog cega gori onda nek nepise sta se deseva odnosno nek nesiri neprovjerene informacije”………………………………
  Znači da je neprovjrena informacija da gori jer nije bilo ustanovljeno šta i zbog čega gori pa samim tim ništa nije ni gorjelo.

 2. Nista ti lose nisi napisao,ali ne treba osudjivati novinare oni pisu ono sto i Mi vidimo i znamo.I ne razumijes zasto bi novinar trebao da ide u policiju ili vatrogasno dim se vidi sa Ljubica,a drugo deponija ili skladiste ima valjda i vlasnika,a nisu daleko ni komsije koji mogu da pozovu nadlezne sluzbe.Svako dobro vam zelimo svima koliko Vas ima.

 3. Da se covek upita kakve su ovo objave i kakvo je ovo novinarstvo?
  Ako se nesto vidjelo sto bi se trebalo objaviti onda je autor objave trebao da ode na lice mjesta i vidi sta gori . Slucajno ili namjerno zapaljeno odnosno da iznese TACNE INFORMACIJE a ne tamo neke njegove PRETPOSTAVKE..
  Isto tako je u slucaju pretpostavke da se radi o ekoloskoj katastrofi trebao i morao obavjestiti nadlezne sluzbe . Saobracajnu policiju da postavi upozorenje na autoputu ako dim ide na isti a komunalnu policiju zbog nezakonitog uklanjanja otpada.
  Sta on radi ? Zaustavlja vozilo na autoputu i tim ugrozava i svoju a i bezbjednost drugih vozaca.
  Donosi i plasira neprovjerene informacije i dovodi citoce u zabludu i dalje nagadjanje

  • Zar ne vidiš da su to naši iz N1 što pišu? Gledaj malo bolje. Ako oni sa drugima ne doprinesu razvlaščivanjem manjeg bh entiteta ko če onda.

  • Sve si ti to lijepo objasnio,ali slabo ili nikako te sluzbe kod nas ne rade i onda traziti od novinara da rade profesionalno je cista glupost.

   • Ja sam pokusao da kazem ako nije tacno ustanovio sta i zbog cega gori onda nek nepise sta se deseva odnosno nek nesiri neprovjerene informacije.
    Stavise ako je vidio sta se desava a nije obavestio nadlezne organe treba ga jos i kazniti.
    Ako je obavestio njih a oni nisu reagovali onda treba i njih prozvati javno jer ima mogucnost za to…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*