Potpisana podrška Tomašu za načelnika opštine

Foto: A. Atić

Savez nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ u Prnjavoru potpisao je danas sa Opštinskim odborom /OO/ Ujedinjene Srpske /US/ sporazum o podršci na predstojećim lokalnim izborima kandidatu SNSD-a za načelnika opštine Darku Tomašu.

TV K3

Predsjednik OO Ujedinjene Srpske Zlatko Novaković izjavio je novinarima da je na ovaj način prenesena dobra saradnja dvije stranke sa republičkog na lokalni nivo, kao i da je dogovorena još jača, bolja i čvršća saradnja u naredne četiri godine.

Tomaš, koji je i predsjednik OO SNSD-a u Prnjavoru, kaže da je saradnja ove dvije partije u proteklom periodu bila dobra, a da se nastavak dobrih odnosa očekuje i u narednom periodu.

“Uvjeren sam da će i Ujedinjena Srpska ostvariti takav izborni rezultat da budemo partneri. Ovo je treća partija sa kojom smo potpisali sporazum, nastavljamo naše aktivnosti i narednih dana uvjereni u apsolutnu pobjedu”, rekao je Tomaš.

SRNA

6 Comments

  1. Ja bih masku na guzici stavio sa strankom da sam toliko imao koristi od drzavnih para.

  2. Jedva cekam da Tomas razvali na ovim izborima samo da ovima sds-ovcima zacepi usta. Pa to koliko ste vi sigurni u vasu pobjedu je toliko nerelano koliko i vasi planovi koji ce biti navodno ostvareni nakon izbora.

  3. U Ujedinjenoj Srpskoj su ujedinjeni samo preletaci, oni koji su bar jednom izdali svoje glasače…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*