9 Comments

  1. Hoćeteli i dalje trošiti olovke u džaba jer vam je danas komadant Nato pakta objasnio suštinu dokumenta koji su potpisali Željko Bakir i Dodik!?

  2. Posto vidim da se brisu komentari da opet napisem. Kad vidim ovog Gajica k…a smuci mi se, on nesto sere o nosao je uniformu do 99 iako nikad ratista nije vidjeo. lako je bilo ratovat u prnjavoru svercujuci humanitarnu pomoc i grabeci pare od stranaca i reketirajuci iste. Ne vidim koja je razlika izmedu vas iz SDS i ovih iz SNSD, svi ste vi isti ovi iy SDS su otimali za vrijeme rata i od srba i hrvata i muslimana,ovi od 2006 otimaju isto, vas ministar meketalo je engleski spijun i izdajica srpskog naroda, koji je otisao u hag da svjedoci a vratio se kao ministar. jebe se vama za narod vazno je vama da se opet primaknete koritu i da nastavite gdje ste stali 2006, da jos malo pljackate.

  3. Slugani NATO pakta organizuju gangulu samo da se galami. Izgubile se pozicije u Sarajevu pa ne može se švercovati i uvoziti meso iz robnih rezervi EU! Srušili ste fabrike pa još glumite patriote i usput zbunjujete narod, a mladi ljudi moraju na zapad da traže posao. Nevaljaju ovi sada na vlasti ali vi ste zlo koje je Srbe unazadilo vijek unazad. Kad ćete nestati i rasplinuti se da ne sisate Srpsku krv lažni patrioti?

  4. E mi cemo uskoro biti kao ovi migranti.Tuzno zalosno bolesno.Sram nas ovih boraca ranjenih invalida sto smo mi ovako naivni…

    • O borcima u Prnjavoru na žalost odlučuje električar Čedo i njegov vrli prijatelj Brbljo! Na to su Prnjavorski borci pali. Doveden je Sančanin da formalno bude šef jer ništa ne zna a ovi lukavi prepredeni prevaranti odlučuju!

  5. Vidi se ko potpisuje peticije pa cuvate steceno sve sami mesetari i profiteri mi vise nemamo sta da cuvamo sve ste upropastili i satrali da se nikad srbin za 3 generacije nece oporaviti slijepi narode jadni

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*