Potpisan ugovor za sanaciju mokrog čvora u OŠ “Nikola Tesla” u Prnjavoru i Grabik Ilovi

Danas je potpisan ugovor između Opštine Prnjavor i kompanije „Hidro splet“ d.o.o. Laktaši, u vezi radova na sanaciji mokrih čvorova u Osnovnoj školi „Nikola Tesla“ u Prnjavoru i u područnoj jedinici u Grabik Ilovi.

Kompanija „Hidro splet“ je u toku javne nabavke za izvođenje radova bila najpovoljniji ponuđač, a vrijednost predviđenih radova je 163.500 KM.

Načelnik opštine Prnjavor Darko Tomaš je izjavio kako očekuje da radovi budu završeni u ugovorom naznačenom roku od 45 radnih dana, čime će biti zaokružen ciklus radova na Osnovnoj školi „Nikola Tesla“ započet pre tri godine, u koji je do sada uloženo preko 700.00 KM. Osim sanacije mokrog čvora slijedi i uređenje dvorišta škole, te parking prostora. Sa izvođenjem radova će se krenuti odmah po pribavljenoj dokumentaciji neophodnoj za rad.

Opština Prnjavor

10 Comments

  1. Nema u prnj.ni ljudi a kamoli majstora zna se ko je akter bio za vreme rata krcmili su bez milosti otjerali cestite ljude vani pa sad gledajte imaju ove gazde znanja pa ce sve sami da rade tako vam i treba.

  2. Evo upravo citam,da je prosjecna plata u RS u decembru bila 939 maraka,sto znaci da nas je Laktaški boss slagao po ko zna koji put,kad je obeco da ce biti 1000 km do kraja 2019,to nebi bilo toliko bitno da on to nenajavljuje vec 2 godine, a zadnja najva mu je bila prije nesto vise od mjesec dana iako je znao da nece biti tako,nego hoce da laze narod,tako isto se bacio i mali Darkićna njega pa laze i krade ko i gazda gdje god stignu.a evo vec sad sigurno smisljaju nove lijepe price za narod ,da mogu i dalje da ga ^ˇhamzi drpsˇˇ

  3. a eto uvijek mu puna usta ,kako radi za dobrobit gradjana prnjavora,a sve dovodi izvodjace sa strane da moze da se ugradi i uzme koju paru,sve su to njegove šuplje priče za glupe seljobere,da mu dadnu glas,a on kaksira li kasira u svoj dzep

  4. Čestitke načelniče. Vidljivo je da se i ove gradske ulice renoviraju ubrzanom dinamikom! Nije to toliko hitno pitanje. Malo ako se gradjani više truckaju u autu ili ako pješak ugane gležanj na trotoaru nije to toliko važno! Zašto bi se o tome vodila briga!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*