Poslušajte pjesmu o načelniku Tomašu: Tomašitooo

Trojica Prnjavorčana Veselin Aleksić, Aleksandar Moravac i Đorđe Grumić već duže vrijeme na društvenim mrežama objavljuju pjesme koje su obrade svjetskih hitova.

Zadnja pjesma koju su objavili je Tomašito, posvećena načelniku Darki Tomašu a obrada je popularnog svjetskog hita Despasito.

Poslušajte pjesmu:

Prnjavor.info

13 Comments

 1. Draga djecico Ja vec 20 god dolazim svako ljeto u Prnjavor ovo sto Vam je Tomas napravio zadnjih god nebi ste nikad imali , svi pomalo kradu Ali nek I narodu daju ! Djeca ko dijeca neka se bave humorom , .. Ali I radite I vi malo vise nego sto se glupirate !

  • Ajde nabroj šta je on to “dao”, sve sto je rađeno to je od naših para i iskrano ništa više nije uradio od predhodnog načelnika čak bih rekao i puno manje!Osim što je zadužio opštinu za desetak miliona a to predhodni načelnik nije učinio!?

 2. Ukusno ne vulgarno i pomalo duhovito iznosenje svog misljenja. Momci su ok, moje misljenje.

 3. Boze kako je nekada ovo mjesto bilo pitomo i ugodno za zivot, omladina bila kulturna i uredna , bez smrdljvih brada , podvoljaka i velikih trbuha, zalosno je sve ovo….

  • Lepo je stari narod govorio, cega se pametan svet stidi , budale se s tim ponose.
   Neovisno o njihovom politickom uspjehu i neuspjehu ovaj nacelnik a i onaj pre njega su fakutetski obrazovani, sa doktorskim diplomama.
   I sad su ovi decki heroji sto takve ljude ismejavaju ili sta?????
   Drustvo je krivo ! Divimo im se i tako indirektno podrzavamo da misle da su mangupi i frajeri …
   Lepo im covek napisao , suse gace na sporetu da se presvuku a glume bolesne majmune

  • Lako je tebi druze pisat sto niste kad imas vise pari istih a mi sirotnja susimo pa docekujemo 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*