20 Comments

 1. Ovi u opstini na čelu sa načelnikom su se izgubili kao “magarci u magli”! Probili su sve rokove i finansiski enormno povecali troškove. E sada ko kupi kajmak to je upitno, da li mrkonjicki ili štrbački klan!

 2. I jos nesto nije stvar inzenjera u izgledu kruznog toka vec mogucnosti napraviti isti u skladu sa velicinom placa.i nije kruzni tok mali,vec kultura je mala ucesnika u saobracaju.ja vam mogu navesti par primjera iz inostranstva posto se javljaju neki iz inostranstva.gdje je kruzni tok samo ocrtan farbom na asvaltu i funkcionise isto tako primjer gdje kamioni idu ravno kroz kruzni ali su ucesnici u saobracaju kulturni i daju prednost kamionu.a ovi sto pisu komentare oni vjerovatno ne znaju ni voziti u kruznom.

  • Ne samo da si nepismen vec si i glup! U saobracaju postoje jasna pravila definisana zakonom! Kada bi se sabracaj zasnivao samo na kulturi učesnika, mrtvih bi bilo kao pljve. Zato botu crveni, bolje je da cutis!

 3. Pozdrav svima.ja koliko znam da su se mnoge vlasti izmijenjale a ta ulica je bila katastrofalna.a ovi iz inostranstva treba da cute jer niti su porezni obveznici ni tu bilo sta ucinili zavsvoju zemlju.tako da cute i ne vrijedaju jer ti iz opanaka i grade malo sto se moze graditi.ja sam u inostranstvu i znam koliko porez deru ne pitaju i niko se ne buni niti moze buniti za bilo sta.

 4. najvece ruglo gradjevinskog inzinjerstva ovo samo kupljena dip. projekuje ovakav
  projekat

 5. Moze li samo uputsvo za kruzni tok,, prosto je nemoguce a da se ne popravis sa kamionom provuci kroz kruzni. Moguce jeste ali samo ako se nagazi ostrvo

 6. Ovo je dokaz da se jednom sve mora završiti.
  Pa tako i ova ulica. Mislim da je kinezima trebalo manje vremana a i para da završe kineski zid!

 7. ЈЕСТ ЛИЈЕПО МИКИЋ фасада ДРАЖАН , МАГИ И ЈОЛЕ СЕ СКИНУЛИ БОСИ И ШЕТАЈУ……….КАЖЕ ЛИЈЕПО НАПОКОН ГРИЈЕ ТАБАНЕ А ПРАШИНЕ ВИШЕ НЕМА………МЕРХАБА……

  • Rajko cesto posjetim ovaj portal da procitam najnovije vijesti ali mi neke stvari nisu jasne pa te zato molim, ako si u mogucnosti, da mi objasnis zasto su i kako pojedinci dobili nadimke jer stvarno nisam u toku
   1. Zasto je Mikic Drazen “fasada”
   2. Zasto je Ljubusa Sibincic “agregat”
   3. Zasto je Zeljko Simic “kravata”
   Unaprijed hvala na odgovoru

   • Znatiželjna! Vrovac Rajko nezna zašto ih takvim imenicama proziva! Pošto je dobio taban i nije više sa ovim pobrojanim on to iz pakosti samo lupa da se lupa!

 8. Ne vidi se bas dobro na videu.Mozda dodjem za godinu dvije iz Austrije ako se ne pojave do tada rupe

   • Bobo brzo ces i ti u inostranstvo, zbog “blagostanja” koje daje SNSDova vlast.Hvaljen Dodik i hvaljena Pejina unuka!

    • Nece Bobo u inozemstvo on je u Prnjavor dosao u opancima bez kaisa ili saponaca.Dobio je na Buvljaku cipele i sendvic od parizera od Snsd i pivu i on je najsrecniji covjek sada.Njemu su Srbi problem.

   • “Nemoras” se pise rastavljeno! Daj čovječe nauči vec jednom pravopis! Toliko si prepoznatljiv po pravopisnim greškama da džaba mijenjaš imena!

  • Ovi u opstini na čelu sa načelnikom su se izgubili kao “magarci u magli”! Probili su sve rokove i finansiski enormno povecali troškove. E sada ko kupi kajmak to je upitno, da li mrkonjicki ili štrbački klan!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*