Pogledajte kako će izgledati nova zgrada na staroj lokaciji Crvenog krsta

Firma BeDemMD d.o.o pravi još jedan iskorak, što potvrđuje novim projektom kolektivnog stanovanja koji je do juče bio karakterisan kao futuristički projekat, a danas je to za nas samo projekat modernog stanovanja.

Gradnjom želimo uljepšati ulaz u Prnjavor iz pravca opštine Srbac, kao i samu lokaciju na kojoj se gradi objekat. Kupcima nudimo ono što oni žele, a to je prije svega kvalitet, komfor, kao i zdravije uslove stanovanja.

U svaki projekat i finalni proizvod firme BeDemMD d.o.o. utkana su imena renomiranih firmi, proizvođača materijala, opreme i davaoca usluga, a to je ono sto našem finalnom proizvodu (luksuznoj Villi, konfornom stanu, poslovnom prostoru i prodajnom centru) ne dozvoljava da se zadržava na probirljivom tržistu, nego završava u rukama kupaca koji prepoznaju i zele kvalitet.

BeDeM MD d.o.o Prnjavor,koristi priliku da uputi najiskrenije riječi zahvalnosti svim saradnicima, lojalnim kupcima kao i onima koji su na direktan ili indirektan način sudjelovali u stvaranju pozitivnog imidža naše firme, a taj stečeni imidž potvrđujemo novim projektima za 2016 god.

1/ Stambeni objekat (lokacija nekadašnjeg Crvenog krsta)
2/ Kuća-dupleks (Maćino Brdo)
3/ Poslovna zgrada firme BeDem MD d.o.o (villa “NIKOLINA”)
4/ Prodajni centar za “KONZUM” Projekat u doradi
5/ Ville za odmor u ISTRI (Smoljanci) HR

bedem-nova-zgrada (1)

bedem-nova-zgrada (2)

bedem-nova-zgrada (3)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*