6 Comments

 1. Rezultat podrške je nerijesen, 2:2!
  Zamoljavam autora ovog filma ili nekog znalca filmske umetnosti da napiše koja je poruka i vrijednosti filma da bi ga trebalo podržati!

  Meni ovaj film nema opipljivu, za život, vrijednu poruku; čist vulgarni amaterizam – ništa, dupla nula.

 2. Ponestalo je političkim botovima tema pa sad i ovdje pišu svoje fustracije!

  Svaka čast dijete na entuzijazmu, pusti kraju ove naše seljobere, koji stalno gledaju tuđa posla radi bilo kakve svoje koristi!

 3. Od prvog do poslednjeg kadra neubjedljiva i nejasna poruka, gomila gluposti koju bi trebalo podržati i nagraditi iz opštinskog budžeta, kao remek djelo scenskog prikaza i uspješne režije.
  A poruka filma?
  Bitka za izgubljenim vremenom u trajanju od 10:09 minuta, koliko sam odvojio za gledanje i još plus pet minuta za pisanje komentara!
  Sve su svemu – ništa. Prazna “priča” bez ikakve sadržajne (umjetničke) vrijednosti i poruke koja bi ostavila traga.
  Za mene – nula, ništa, praznina i glupost.

  • Bas tako.. Kao da je opisivala i prikazivala Sodomu i Gomoru a ne vremenski period prospariteta kako ekonomskog tako i duhovnog koji gledajuci ovo vrijeme a i one koji bi to trebali da nam donesu se vise nece ponoviti… Tadasnjoj omladini je malo trebalo da bi se dobro provodila a sad sve imaju al ‘ nikakve progresije…

  • A šta ti očekuješ ? Da se snimi film koji će odmah ići za nagrade po filmskim festivalima ? Fin je snimilo dete od 18-19 god. Film je odličan. Svaka čast. Umesto da podržiš što neko predstavlja naš grad ti jos osuđuješ. Sram treba da te bude. O čemu treba da snima film ? O seljacima koji se svađaju oko SDSa i SNSDa ? Da snima o tome kako je asValt proŠo kroz ovo selo a nije kroz ono… Daj bjež.. Bitno osuditi svakoga ko radi nesto lepo i predstavlja nas grad. Svaka čast za film i samo napred !!!

  • Sta da kazem…..
   Svaki rad treba pohvaliti za trud,
   Svaka cast
   Dok neki nisu mrsdnuli nekom stvari, ova djevojka se pokrenula i napravila nesto.
   Mozda nije za oskara, ali se djevojka pokrenula, sto ne mozemo kazati za ostale.
   Cestitam

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*