Počinju radovi na projektu izgradnje Sportskog fudbalskog centra u Prnjavoru

Izgled buduceg Fifa gol stadiona u Prnjavoru

Objavljen javni poziv za izvođenje radova na projektu Sportskog fudbalskog centra FS RS u Prnjavoru.

U okviru poziva izvođač će raditi na pripremi zemljane podloge za montažu vještačke trave čija je vrijednost procjenjena na 190.000,00 KM sa PDV-om i montažu odgovarajućeg kvarcnog pijeska i gumenog granulata vrijednu 330.000,00 KM sa PDV-om.

Traženi sistem vještačke trave je visine 60mm, mora zadovoljavati FIFA TM 2015.

Poziv je otvoren do 27.05.2020.godine.

Podsjećamo, u realizaciji ovog projekta učestvuje NS/FS BiH, Fudbalski savez RS-a, opština Prnjavor i FK Ljubić. Sporazum o zajedničkom angažmanu na izgradnji ovog projekta potpisan je 31. maja 2019. godine.

Sportski fudbalski centar u Prnjavoru planirano je da ima jedan teren sa prirodnom travom i atletskom stazom, drugi teren sa vještačkom travom, dvostranu tribinu sa odgovarajućim prostorom ispod tribina u kojem će se nalaziti svlačionice, pomoćne prostorije, radne kancelarije itd.

akta.ba

5 Comments

  1. Koliko je meni,načelniku a i vama dragi čitaoci poznato,taj projekat je trebao da bude gotov jos prije godinu ipo,a on načenik krece sad da radi pred izbore,on je sam i licno naveo da tej novac od fife mora da se urrosi do kraja pretprosle godine i ako ga ne potrosi nece biti operativan,neka me neko demantuje ako nije istina.vjerovatno ovo nije kretao raditi ranije,posto nije do sad poceo da korzo pretvara u setaliste ,a vjerovatno od toga ce biti i kao onaj dom kulture sto je obecao da ce napraviti za svog prvog mandata,a i dodikovog obecanja da ce do kraja prosle godine biti prosjecna plata 1000 km,a sad nemogu da se vade da to nije moglo zbog ovog virusa,jer to je trebalo da bude do nove godine,nedozvlimo im vise da nas lazu,banda crvena

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*