5 Comments

  1. Sve se radi neplanski.ova vlast nema ni ideja ni plana,osim da pred izbore pokupe glasove naivnih glasaca.zasade nekoliko desetina mladih stabala i nerjesavau osnovni problem ,odlazak stanovnistva sa opstine.Kda ce te dovesti firme koje ce moci dati narodu plate od 1500 km pa navise,da narod nebi morao odavden da bjezi.Vi za to nemate plan,niti to mozete da izvedete,dok Španjolci povecavaju svoj minmalac za 200 evra,RS se hvali kad se minmalac poveca za 20-25 evra,to znaci da smo mi otisli naspram njih jos u veci minus.

    • Ранко, да ли сте вијдели оно дрво код тржнице гдје је дјечије игралиште. То дрво је струка препоручила, и види како фино изгледа и не штети темељима од играчака. Углавном, питаш струку и струка ти каже. Поготово размак између дрвећа. Не знам да ли знаш причу, како је посађено кестење у Прњавору?

  2. Платан је дрво које расте у висину до 50м. Размак између ових стабала је око 3м. Платани је иначе дрво које има коријен исте величине као што му је крошња. Ако се узме у обзир да су са обе стране асфалт, за пар година можемо очекивати да ће асфалт од коријена дрвета бити валовит, као што је једно вријеме био у београдској улици, док нису ставили изградили нове тротоаре.

    Друга ствар, нагиб саобраћајнице је као пјешачком прелазу. Сва вода и сво камење са пута завршавају на пјешачкој стази. Ко је ишао том стазом имао је прилику да види. Сада како то мислите ријешити ако сте засадили то дрвеће?!

    • Naravno da niko ne misli rjesavati nista. Da se misli ista unaprijed, radilo bi se planski, a ne pred izbore. O tome koja je to struka predlozila sadnju platana, ne treba ni govoriti. Sve se radi naopako.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*