Plastične flaše kupuju klima uređaje za učionice

Zahvaljujući društvenokorisnom radu naših učenika, roditelja, nastavnika i građana našeg grada samo tokom novembra i decembra u našoj školi prikupljeno je 367 kg PET ambalaže što je preko 8000 flaša.

Pozivamo građane da i u toku novogodišnjih i božićnih praznika misle na nas i korištenu PET ambalažu ne bacaju već ju donose u školu.

Sa istim ciljem, naši učenici zajedno sa svojim roditeljima i nastavnicima pokazali su svoju kreativnost u izradi preko 500 unikatnih novogodišnjih čestitki. Opština Prnjavor i Mesna industrija „MI-Trivas“ otkupili su naše unikatne čestitke i time omogućili školi da se do ljeta sljedeće godine jedna učionica opremi klima-uređajem.

Želja radnika škole je da se do sljedećeg ljeta kroz angažman učenika, roditelja i lokalne zajednice obezbijedi još nekoliko klima-uređaja za učionice koje se nalaze na južnoj strani centralne i područne škole.

POMOZITE NAM DA NAŠIM UČENICIMA OBEZBIJEDIMO BOLjE USLOVE ŠKOLOVANjA TIME ŠTO ĆETE PET AMBALAŽU ODVAJATI I DONOSITI U NAŠU ŠKOLU.

OŠ „Branko Ćopić“

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*