Petrović: Gospodo iz SNSD-a, dobro ste se sjetili da imate više budžetskih primanja?

Najave iz SNSD-a da ubuduće njihovi poslanici neće imati mogućnost da budu i direktori javnih preduzeća u Republici Srpskoj jeftin je politički trik pred izbore serviran narodu. Kako to gospodo, da nakon 16 godina režima u kome su vaši funkcioneri imali i po pet primanja iz budžeta, odjednom ste se sjetili da imate previše pa bi nešto i da vratite, upitao je Milan Petrović, predsjednik OO SDS Prnjavor.

„Očigledno je SNSD dobio istraživanja koja su pokazala da je narodu dojadila njihova bahatost i gramzivnost pa bi sad pred same izbore kao da se mijenjaju i prikažu boljim. Zna dobro narod kakvi ste bili tokom ovih 16 godina i na izborima će pokazati svoj sud“, poručio je Petrović.

On kaže da je inicijativa iz SNSD-a posebno suluda jer već godinama postoje zakoni koji predviđaju sukob interesa i nespojivost funkcija što čelnim ljudima SNSD-a nikad nije bio problem da izvrdaju.

Sad jedna partijska direktiva, kako bi popravili poljuljan imidž pred same izbore, treba da ima veću težinu nego svo zakonodavstvo koje zabranjuje da funkcioner ima više javnih primanja. Sva bahatost, anarhija i nepoštovanje Republike Srpske sadržano je u ovoj licemjernoj inicijativi SNSD-a. Srećom, narod dobro zna kakvi ste i najveća kazna će vam biti da vas zapamte onakvima kakvi ste bili svih ovih 16 godina“, zaključio je Petrović.

Sektor za politiku i medije

13 Comments

 1. Petrovicu Bogami nemaju se cima pohvaliti sds i pdp da su nesto dobro uradili za narod R.Srpske osim sto su radili dobro protiv R.Srpske i njenih nadleznosti u Sarajevu.

  • Zeljo koliko si dobio sendvica ili mozda para da pises ove gluposti?Mile doso na vlast tenkovima nato pakta dok je SDS 9 Januara 1992 stvorio Republiku Srpsku.Mile prenio sve nadleznosti na nivo BiH ukljujuci Vojsku RS.

   • Nije SDS stvorio Republiku Srpsku, već narod svojim žrtvovanjem, dok je SDS pljačkao i otimao od tog istog naroda. Da se samo sjetimo ratnog poreza, prodaje humanitarne pomoći, pljačkanje kuća i mnoge druge stvari. SDS ima veze samo sa pljačkanjem i korupcijom kao i ovi sad ništa vi niste stvorili, ni jedni ni drugi.

    • SDS je 9 Januara 1992 godine u Skupstini Srpske Republike BiH donio istorijsku odluku o stvaranju Republike Srpske.Kao clan Reformatorske stranke Ante Markovica inace Hrvata i Milorad Dodik je glasao za stvaranje RS.Ovo je bilo 4 mjeseca prije rata u BiH.Dakle SDS stvorio RS a vojska i narod odbranili u toku rata.Jesu krali i za to trebaju da odgovaraju kao i ovi sada.

     • TAčno stvorili je borci i narod braneći je, papir služi za brisanje dupeta. Sve to treba pred streljački vod

 2. Не постоји ни један Одборник СНСД у СО Прњавор да није запослен у Јавном предузећу,Јавној Установи или је члан Управног и Надзорног Одбора.О нивоу Републике и заједничким институцијама БиХ не треба ни причати.У протеклим мјесецима чак и кћерка Милорада Додика јавно указује на то.Само ови полтрони бране овакву политику СНСД.
  Никада нисам гласао за СДС али ове изборе гласам.Браво Милане!!!

 3. Ne da nije pomenuo nego je u Vijacanima, Sarincima, Vrsanima opstruisao Gatarica a pretpostavlja se da je i u navodnom podrzavanju Aleksica prosle izbore sto sta radio na smanjenju glasova istom.

  • Slab si novinar kada ne znas da je Gataric pobjedio u Sarincima i Vrsanima kao i Aleksic prosle izbore.

   • Nisam rekao da je Gatarica izgubio u pomenutim mjestima kao ni da Aleksica nije pobijedio nego sam rekao sa je Petrovic opstruisao pomenutu dvojicu gradeci sebi polozaj uz ozbiljnu podrsku u svakom pogledu Nemanje Vasica…

    • Zaista ne znam na osnovu kojih cinjenica tvrdis da je Petrovic opstruisao Gatarica i Aleksica na izborima pogotovo u mjestima koja si pomenuo jer je Gataric tu jedino i pobjedio a Aleksic imao vise glasova u Vijacanima od Petrovica koji je iz Vijacana.

     • Ha ha ha ha ha, pa kakav je uspjeh imati vise glasova od PETROVICA TRECINE. Pa lik je id 6000 clanova i 2000 simpatizera SDS-a, dobio 1600 glasova ili 25 %, svog glasackog tijela.. I to uz maximalnu logistiku podrsku gdina Nemanje Vasica.. Je li tako ili i za ovu konstataciju imate nekakvo prazno obrazloženje…

      • Konstatacija vam nije tacna.SDS u Prnjavoru nema ni blizu 6000.A ovu glupost ne treba ni komentarisati za 2000 simpatizera SDS jer me strasno interesuje kako se dolazi do tacnog broja simpatizera.Da vasa konstatacija bude jos smjesnija SDS da ima 8000 glasova bio bi apsolutni pobjednik u Prnjavoru ako predpostavimo da bi 6000 clanova i 2000 simpatizera glasalo za SDS.I podatak da je Petrovic imao 25% glasova nije tacan.Tacan je 69% glasova.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*