PDP i Snaga naroda na izborima pod sloganom “Lista za Prnjavor”

Partija demokratskog progresa i Snaga naroda, predstavili su svoju listu kanadidata odbornika za SO Prnjavor pod sloganom „Lista za Prnjavor“.

Nosilac liste Nevenko Pančić istako je da izlaze sa listom iz naroda, naroda koji poznaje probleme ove opštine.

PDP u Prnjavoru podržaava Milana Aleksića kandidata SDS-a za načelnika opštine.

Izvor: TV K3

9 Comments

 1. Dobro vam subotnje jutro gubitnici…što se više primiče 15 novembar, vi sve nervozniji…ne manjka vama iz SDSovog tima za prljave operacije riječi hvale za mene…ali ko vam je kriv…da se niste bahatili u prošlom mandatu, i da ste znali više cijeniti partnere, sad bi možda vi bili vlast. Mi koji smo protiv vas, na dobrom smo putu…zadnji primjer je i ova zgrada, koju opština želi da vrati…grabili ste gdje ste god mogli…i polako ali sigurno, stiže vas kazna…to sami vi pokazujete vašim primitivizmom, a ne razmjenom argumenata…ima još do izbora 15 dana, a vi ste već ošamućeni…

  • Zuna jesi ti lud ? Znas li ti da tebe narod placa ? Kani se zajebancije i pocni raditi posao za koji te ovaj jadni narod placa !

  • Ako ko treba biti nervozan Žuniću onda si to ti! Lopov i kriminalac nigdje ne bi bio na budžetu osim kod Tomaša! 15. letiš sa posla, a kako ni za šta nisi sposoban ostaje ti kao logičan izbor sitan kriminal!

   • Jutro gubitnici…vidim da ste izgleda cijelu noć razmišljali i napokon ste smislili i napisali…izgleda da vas očadavaju krupni kriminalci, oni što im je policija nalazila po 200 hiljada evra za svadbe, sahrane…oni što su sebi pokupovali silne firme po Prnjavoru, a pred rat nisu vozili ni bicikl…oni što su trošili sredstva na kamione Parka…oko 170 hiljada…oni što su bez licitacije prodavali opštinske prostore, kao što je gradska apoteka i slični ostali krupni kriminalci…presretan sam što nisam izbor, vas gubitnika…

 2. Ja se prije dva dana obratio Nevenku, svom starom drugu, ali Vedran nije htio objaviti. Htio sam pitati Nevenka kako je to lažni PDP 1999, kada je uredno dobio registraciju i prijavljen ta izbore…mislio sam da pitam da li je donedavno važio princip da je PDP kao stranka jednako daleko i jednako blizu SDSu i SNSDu…što je odjednom PDP postao krilo SDSa…vidimo da imaju istu retoriku, zajedničke nastupe, zajedno vode kampanju i sl…kad bi me neko pitao u čemu he razlika, ja ne bih znao…Nevenko je kao odbornik čitavo vrijeme bio u lokalnoj vlasti…značajno sam pomogao da njegovi Popovići dobiju 500 metara asfalta, i nije mi žao, sve je to naš narod…sad u zadnja 2 mjeseca oni opozicija, jer je rekao Borenović iz Banja luke. Šta je tu lažno…pa isti taj Borenović se prije 4 godine sa nama saglasio da idemo u lokalnu vlast…šta je sad, što barem iz ove izjave nismo čuli razloge zašto je PDP izašao…riječ je o lokalnim izborima, zar ne? Šta to nije valjalo na lokalu Nevenko,?… pošteno je bilo reći…Volio bih da je nekoliko mojih bivših kolega razmišljalo u interesu Prnjavora, a ne Banjaluke…

  • Najveći nedostatak ove vlasti si ti Žuniću! Ti si oličenje svega najgorega što u čovjeku postoji. Kolika si budala govori i činjenica da samo ti po nalogu Tomaša javno objavljuješ postove, valjajući se u blatu kao krmak! Bjedno i jadno jeste ali moraš jer nisi sposoban u životu ništa stvoriti. Bezvrijedan si! To govori mnogo i o Tomašu kakav je jer sličan se sličnom raduje i zato ne idemo sa njim!

   • Ako Tomaš izgubi izbore jedan od razloga će biti i angažovanje Žunića u opštini! To je cjena koju će vjerovatno Tomaš skupo da plati! Obični i pošteni ljudi nisu po pravilu i glupi, da ne vide kako njihova srestva ( pare iz budžeta) idu umjesto za opšte dobro na plate ništarija kao što je Žunić i njemu slični!

 3. Jugovicu,pa prvo vrati sto si izjebao one jadnike u Promet pa onda nesto pricaj.Sds ce pobijediti ali ti se neces sakriti iza toga sto podrzavas Milana ! Moraces dokazivati sta si radio u Prometu !

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*