41 Comments

 1. Fifufifu….Žuna,Žuna fifufiu… ajde škevri još malo mozda ti drkić baci koju kosku, fifufifu…

 2. Žunuću bio si i ostao politički diletant, zaslijepjen potrebom i željom da budeš u opštini udomljen ne vidiš da ovaj put ispadaš iz igre! Kako god izbori završili SNSD i SDS u Prnjavoru će napraviti koaliciju. Znam da ti se zbog ovoga ledi krv u žilama jer ćeš konačno u 55 godini života stvarno morati nešto počet raditi u životu.

 3. Osim neuspješnog pokušaja da dokažeš kako nisi pljuvač, nisi izdržao pa si me ipak na kraju gricnuo za zadnjicu…a ako si član SNSDa, onda dobro zapni pa da osvojite 51% vlasti, i onda nećete dijeliti vlast sa drugima…što ja lično nisam protiv…nisi valjda pimislio da će svi drugi koji budu članovi većine, to biti gratis….malo priglup stav, i ne mogu ti onda vjerovati da si član SNSDa…

  • A misliš gratis,ti bi glasove od naroda gratis ,pa da mozes da sjedis u fotelji i trosis narodni novac na svoju platu,e pa neces vise da zivis na nas racun gurbete.

    • Ako ko ima pjenu oko usta onda si to ti Žuniću, zbog cvilenja i škevrenja oko Tomaševih skuta. Fifufifu Žuna,Žuna evo slasna koskica fifufifu…

  • “Gricnu za zadnjicu” i ti si neko ko predstavlja opštinsku vlast! Takvi izrazi od strane načelnika odjeljenja i člana kabineta načelnika opštine jednom građaninu koji ničim nije iskazao vulgarnost ili uvredu?! Prije svega sram da bude dr Darka koji je takvog primitivca angažovao.Tebi nemam šta da kažem žuniću jer sve si rekao i pokazao kakav ti je odnos prema običnim građanima! A jedini cilj ti je tu “gricnutu zadnjicu” uvaliti u fotelju! U tome vam moj glas i glas moje porodic neće pomoći.

 4. Osim neuspješnog pokušaja da dokažeš kako nisi pljuvač, nisi izdržao pa si me ipak na kraju gricnuo za zadnjicu…a ako si član SNSDa, onda dobro zapni pa da osvojite 51% vlasti, i onda nećete dijeliti vlast sa drugima…što ja lično nisam protiv…nisi valjda pimislio da će svi drugi koji budu članovi većine, to biti gratis….malo priglup stav, i ne mogu ti onda vjerovati da si član SNSDa…

 5. Идем ја често у своје село, немој само пуно да се бринеш за мене, ко год да си…

 6. Ne znam zašto si toliko ushićen Žuniču? Ja sam u SNSDU i svakako da očekujem od Tomaša pobjedu. Ali takođe očekujem da ne ponavlja greške iz ovog mandata. A jedna od najvećih grešaka si upravo ti, kao i okupljanje ostalih “papaka”! Razumijem politiku i potrebu da se ponekada čine i stvari koje nisu baš prijatne, te stoga ću ponovo podržati Tomaša. Ali ovaj put očekujem da angažman u opštini kao i Javnim preduzećima dobiju naši mladi i školovani ljudi, a ne polupismeni poltroni kao što si ti Žuniću Brane ili Brano!

 7. Vidi…vidi…Vedran neće da stavi moje ime Brane Žunić, pored komentara “Pljuvači ponovo jašu” jel to dodatni pokušaj Vedrane da zaštitiš te pljuvače i gubitnike…?

  • Brane ako si Brane ! Ti stvarno nisi normalan! Sta se sa tobom desava ? Da li tebi stvarno sve ovo treba ? Pa da li znas koliko ima casnih poziva sto mozes da radis ? Pa nemoj …ovo je stvarno prevrsilo svaku mjeru.Na kraju ces se morati iseliti odavde…

   • Da ti pravo kažem zabrinuti “Miladine”, zabavlja me dopisivanje sa ovim gubitnicima kukavnim..a to je ujedno i prilika da im se ponešto i kaže o njima, jer očigledno misle da su nezamjenjivi i da mnogo toga znaju…

    • Ma Brene izgleda da ti volis vlast…radi nesto casno izadji iz tih okova da se samo mora derati drzava da bi se zivjelo ! Gadim se na svakoga ko prima platu sa grbace gradjana.Pa pogleda sta se zaposlili ovih biba po opstini koje nisu strucne ni kafu sebi da naruce a kamo li sta drugo….a djeca skolovana i ozbiljna vam odose odavde….

     • Znaš…Miladine…neko je ušao u nešto sticajem okolnosti…ti nazva bibama te gospodjice ili gospodje…ne slažem se s tobom u generalizaciji…a s druge strane, ako si u pravu, preporučuješ mi da izadjem i da ostanu bibe?..ja sam 2009 god.tražio građevinsku dozvolu…tada mi je jedna gospodja tamo rekla zbog neke svoje averzije, da će se osvetiti i meni i djeci, tamo zbog nečega. E vidiš Miladine, danas ta gospodja nije tu, i meni je drago jer ima tu i mojih zasluga zato što je izolovana…za takvu bi se mogao s vama složiti, ali moramo takve i uklanjati…nije mi u krvi da ustuknem.

      • Brane,naravno da nisam mislio generalno bibe….i slazem se sa tobom da treba izolovati sljam iz drustva ali zasto si stao ? Otjera si npr tu gospodju i zasjeo na njeno mjesto ! Sve ces mi objasniti osim jedne stvari a to je da smo mi drustvo srozano na minimalu ! Znas i ti sta se radilo po javnoj upravi a znas i sada sta se radi ! Evo pitanja za tebe,koliko je zaposleno biba bez konkursne procedure u zadnjih nekoliko godina ?

       • Prvo da ti kažem…imam osjećaj da miješaš zaposlenja pripravnika sa redovnim radnim odnosom.. drugo…nijedno redovno zaposlenje nije bez konkursne procedure…da je tako, zašto opozicija nije obavještavala inspekcije o tome, zašto protu-kandidati nisu podnosili tužbe radi izostanka procedure itd.? Treće…ne mogu ja eventualno kritikovati vlast i djelovati opoziciono, to sad nije moj zadatak, to je zadatak opozicije…a da sam opozicija ja bih tražio načina da djelujem. Oni to ne znaju…moj zadatak je da unaprijedim poslove na kojima radim, kao i naš drugi kadar u dječijem vrtiću…mislim da smo unaprijedili.. nije ni fer meni ispostavljati račune za određene nedostatke, ima tu i drugih jačih stranaka…mada, generalno je vlast mnogo bolja nego prošla, iako ima i nedostatke kone treba popravljati.

 8. Pljuvači…ponovo ste tu…odapinjete strelice iza nekih ćoškova, podruma, po običaju bez imena i prezimena, bojeći se da stanete iza svojih prizemnih komentara….želim da vam kažem da se strpite još malo, vaša agonija i noćne more kojima ste izloženi, neće dugo trajati…sad će 15 novembar, dan kada će nestati sve vaše napetosti, dan kada ćete shvatiti da ste džaba pričali praznu priču…dan kada će se sve dosadašnje potvrditi na vašu silnu i veliku žalost, a na ogromno dobro i sreću građana Prnjavora!

  • S tobom da gradjani budu srecni i zadovoljni,jadan si.samo mislis na sebe i kako dalje da sjedis u fotelji na grbaci naroda,i da lazes ove mlade oko tebe a oni nemaju nikakve koristi ,nego samo ti.svi smo te prokuzili Zuna,nece ni Ovi odbornici glasti za tebe sto si ih predlozio,ako si tako dobar i ne mislis na sebe neka to tvoje mjesto sto ti je drkic obeco da ceti dati da sjedis na nasoj grbaci,dadnes nekom Mladom iz te tvoje grupe,a nisi ti blesav nego vodu okreces na svoj mlin,ali eto kako ti kazes ˇˇstrpi se jos malo ˇˇpa u šumu ponovo da krades drva.

   • Vidim Nemanja je pustio mlade u Privrednu komoru, Stanić je pustio u Narodnu Skupštinu, Nešo u onu carinsku službu, onaj bivši gubitnik od načelnika je pustio mlade u agenciju…itd…aaa sa koje si ti planete?

 9. Definitvno Tomaš nema vise moj glas tako sam se odlucio,sve zbog ovakvih sto je zunic zivkovic ,šiki,milankovic …. i ostali dzaba lebaroši,koji gledaju da sebe uhljebe i svoju familiju,a Tomas im u tome pomaze,mada nezasluzuju,zato cu i ja gledati ko ce dati bolju buducnos meni i mojima,a ne samo da imate vi i vaši,prc doso je kraj vasim lopovlucima vise

 10. Neka Žunić skuplja glasove, on je 4 godine dobijao platu, a mi ćemo obećavat SVE, kao što je i nama obećavano 4 godine! Pa da vidimo kakav će biti rezultat u novembru.

  • Tako je neka im Žunić nesposobni donosi glasove! Njega su uhljebili, bitangu i kriminalca!Poslije se čude što im reiting pada!

 11. Najbolje je da se svi građani osvijeste i glasaju svojim mozgom bez kupovine ili prodaje glasova

  • Slažem se s Nešom koji je jedini normalan komentar ovdje na ovoj temi. Ne razumijem čemu ovolika histerija sporazumu Tomaša i Žunića. Mislim da je ovdje dosta providno sve što se piše, a i ovi što kritikuju treba da znaju da i u njihovim redovima ima preletačevića iz drugih stranaka. Pa taj Suvajac je došao iz NDPa i odmah stao na listu, pa taj Panić je došao iz radikala i odmah stao na listu. Nije na drugoj strani ništa savršeno. Iako se o tome ne piše, mnogim ljudima to nije promaklo. Pisanje mnogih komentara čija je namjera veoma jasna, za mene je vrijeđanje zdravog razuma. Zato više čitam komentare na fejsbuku.

 12. Nemaju pare u opstinu ni kiflu da kupe.Svu su paucinu pokupili iz opstine.Zalosno ali mi smo siromasni kao opstina.A sta ce mo sada kad je kasa prazna a narod gladan?Gotovi smo propali a sva zasluga kvisku.

  • Zapravo najveća kazna za Darku bi bila da pobjedi na izborima i suoči se sa onim što ne učinio za ove 4 godine! I ovaj put kao u prošlom mandatu opština je dovedena pred bankrot. Prošli mandat je imao sreću što je Gatarić vraćao kredite i nije dizao nove, pa je Darko odmah po stupanju na dužnost načelnika osim što je zatekao na računu opštine više od milion digao 7 miliona koji sa kamatama zadužuje opštinu za novih 10 miliona. Zato ko god pobjedi biće u dubiozi sa budžetom i zbog 40 više radnika koji su primljeni u ovom mandatu! Darkina je sreća što po svemu sudeći gubi izbore pa će Aleksić morati da popunjava budžetske rupe.

 13. Je li to onaj Žunić što je ucijenio Džudija dajući mu neku dozvolu za objekat pa onda njegovu ćerku registrovao kao nacionalnu manjinu? I onog Tomislava,Srbina iz Vršana isto tako, samo da bi pripremao izbornu krađu kroz biračke odbore? Politički mrtav čovjek kome se Tomaš neće javiti na telefon poslije izbora, a sa ovakvim ljudima pobjeda mu je sve dalje!

 14. Mislim da ova gospoda treba da traže posao u privatnom sektoru.Da vidimo šta tamo znaju od svog posla.Pošto nas je vodio doktor ekonomije pa smo kao opština bankrotirali .Nema u kasi opštine Prnjavor ništa šuplje možda koji masani burek za doručak.Bankrot ljudi smo shvatite to neće da kaže pred izbore nema para BANKROT.Doktor ekonomije hahahahaha popišam mu se na diplomu mnogo pametan čovek slušao ga na K3 (nepismen).

  • Hahhahaha imate mnogo glupih komentara vi mali sdsovci, ali ovaj je jedan od najglupljih. Dajte ovoj osobi nekakvo priznanje, znate vi izmedju sebe ko je dobio kakav zadatak da komentariše.

   • A šta nije tačno Mila živa nam bila? Žunićeva sposobnost u biznisu, koji mu je propao i još po to osnovu duguje ili “vandredno” stečena diploma i njegova stručnost? Ili možda su sporni dugovi koje je “veliki ekonom” navaljao gdje je god bio na funkciji? Taj veliki stručnjak koji isto u životu kao i saradnik mu Žunić nije stvorio ama baš niti jedne marke nove vrijednosti, već sa čitavom bližom familiom parazitira na budžetu! Šta je od ovoga netačno ili sporno? Nas više lagati ne možete, narod zna!

 15. E, našta spade Darko, pogledaj oko sebe pa vidi gdje su ti ljudi iz prošlih izbora? Tebi je Žunić glavni oslonac, kriminalac i sitna lopuža. Kako si birao tako ćeš i proći!

  • Kao prvo Zizak otices u svoje selo budi siguran jer ti ja tamo mjesto,zao mi je ove djece osim ove male od agregata …pa ljudi da li vi vidite da je vama postala politika zivot,jutro,dan,noc pa vi ste stvarno budale
   ..

 16. Aj’ što je loš “čojek” i ništarija, ali što se ne zna obući i uklopiti boje Bože sačuvaj! On i Tomaš mrtva trka!!!

 17. Isprjed ofštinskog udruženja za stabilnost hapelujem itno da se radi lakšog izgovora i pisanja gospodin brano žunić promijeni simenom u brano žunjć inako ga svi tak zovu brjez uvrjede i srećno ukapanju gosn žunjću a građane i građanjke pozivam na stabilnost sovim putom

 18. Koga Žuniic podržava za njega ne treba glasati ni u ludilu! Da li je Darko svjestan da mu je ovo najveca anti-reklama!?

 19. O zemljo otvori se,ovaj se zuna uvlaci Tomasu u supak ,samo mu nogice vire,da bi ostao na radnom mjestu i uzimo platu s budzeta,a ova jadna djeca mu tu sluze za manipulaciju i njegov licni interes od kojeg oni nece imati nista.a i Tomas treba da zna da ce on vise izgubiti nas glasaca snsd ,nego sto ce mu taj zunic donijeti u korist,i to sve zbog tog zunica.jel njega niko u gradu i opstini ne podnosi,svi poznaju njegovu ljigavost.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*