9 Comments

  1. Ovaj sto je ovo postavio,je gori od moga imena .Ja bih te tuzio da sam ovaj covjek,0,00 poena za ovu objavu.Msm da kamera postoji radi sigurnosti objekata,a ne da sprdate covjeka.Brate katastrofa ste

  2. Zakonom o sigurnosti objekata i povrsina namijenjenih javnih upotrebi vlasnik ove povrsina gdje se desila nezgoda moglo bi biti pozvan na odgovornost zbog nelogicne prepreke i nedovoljno uocljive , ha kao ima Zakona.

  3. Joj ja l lupate naravno da je smijesno. Niko covjeka nije sprdao niti lose rekao, ovo se moze desiti svakom i sta sad nasmijati se i to je to. Bitno da covjeku nista nije bilo a vjerovatno je i njemu smijesno sada. Udjes u ove komentare sve moralista do moraliste a kada bi svi svoje lose postupke pregledali zapitali bi se.

  4. Citav svijet svakodnevno objavljuj raznorazne gafove ljudi koji padaju ili slicno i sada bi po vama ih trebalo sve tuziti ? 🙂 .. alo misevi isfrustrirani, pa u cemu je problem? Navikli ste da se hranite negativnim vijestima, po mogucnosti sa smrtnim ishodom, zato sto vam je zivot sranje pa se poistovjecujete samo sa takvim temama. Daj opustite se i nasmijte se nekad ne budite toliki idioti.

  5. Treba da te bude sramota što uopšte objavljuješ ovakve stvari. Ja da sam na mjestu ovog čovjeka, i mnogih drugih koji su bili akteri sličnih objava, ja bih te tužila. Sram te bilo!

  6. I to je neka vazna vijest,covjek upao i sad mu se treba smijati.A mnogo vaznije stvari se ne snimajui ne puštaju u javnost..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*