OO SDS Prnjavor: Zašto se čeka izborna kampanja da bi se pustila pitka voda u grad

Povodom nedavne objave iz КP Vodovod a.d. Prnjavor u vezi sa radovima na izvorištu Povelič i snabdijevanjem vodom sa istog, želimo da korisnicima usluga ovog preduzeća, a i široj javnosti ukažemo na nekoliko stvari.

Кao prvo, bunar B4 je izgrađen prije 10 godina, tako da navodi iz КP Vodovod da je izgradnja ovog bunara završena ovih dana, nisu tačni. Odgovorni u ovom preduzeću bi trebali znati šta je bunar a šta crpna stanica, ali imajući u vidu ko rukovodi u ovom preduzeću, razlikovanje ova dva pojma se ne može ni očekivati. Dakle, vjerovatno se radi o tome da je u ranije izgrađeni bunar instalirana pumpa i ostala oprema, čime je isti pretvoren u crpnu stanicu. Imajući u vidu da je svu navedenu opremu nabavilo prethodno rukovodstvo preduzeća, postavlja se pitanje zašto je sadašnjem rukovodstvu trebalo četiri godine da istu ugradi u bunar B4.

Кao drugo, uslovi za snabdijevanje vodom sa izvorišta Povelič svih korisnika u gradu stvoreni su 2016 godine, a ne sada, kako se navodi u objavi iz Vodovoda. Naime, tada je nabavljena sva potrebna oprema za instaliranje crpnih stanica na bunarima B3, B4 i B5, ista je instalirana na bunarima B3 i B5, te voda puštena u gornju visinsku zonu grada za oko 1500 korisnika. Tada je nabavljena i sva potrebna oprema za izgradnju cjevovoda prema bazenu Cer koji je u funkciji snabdijevanja korisnika u donjoj visinskoj zoni grada, te izgrađena jedna polovina ovog cjevovoda. Druga polovina nije izgrađena zbog opstrukcije od strane izvođača radova na auto putu, a po nalogu iz Autoputeva RS, kako bi se spriječilo dovođenje vode u cijeli grad i prigradska naselja. Nalogodavci su smatrali da će tako nanijeti štetu tadašnjoj opštinskoj vlasti.

Zašto sadašnja opštinska vlast i rukovodstvo Vodovoda nisu završili preostale radove odmah tokom 2017. godine, i zašto to rade sada pred izbore, nije teško zaključiti.

OO SDS Prnjavor

22 Comments

 1. Pinokio zanjela te svetla velikog grada.Kad se probudim 16.10.2020 bićeš sa koferima za Banja Luku i nećemo gledati starletu više.Odahnućemo od tebe u tvoje diktature .

 2. Kao da je to nesto novo, i sada vi kao ne znate zbog cega se to radi tek za izbore. Jel se sjecate sta je sds napravio pred izbore ? NE? Ne sjecam se ni na. Pokrijte ste po usima ciciban politicari

 3. I ta voda, i kružni tokovi i most na Vijaci, ostaju narodu na korištenje, to ostaje iza Darke i njegove politike. A šta je ostalo iza vas iz SDS-a ? Jedete li još uvijek čorbu koju ste kuvali ?

  • Ajde crvena bagro ne kitite se tuđim perjem. Kružni tokovi, most i sve što je asvaltirano uradio je DNS! Taj vaš mali lakej gleda samo svoju korist!

 4. Cuj to, voda , most na vijaci, kruzni tok, hvala bogu da je tako, da nije mozda Ginisov rekord u kuhanju kotlica dobra kampanj , sta mi od toga imamo…

 5. Kako je ovo jadno ,samo da im je doci na vlast..ne izlazim na izbore ali na ove cu izaci i dati glas Darki ..

 6. bez da jedete govna vi iz sds-a ne mozete “normalno” da vodite svoju politicku kampanju, sem da napadate , i izmisljate neke budalije, de kad je vec pocela politicka kampanja, uzmite i uradite nesto normalno ili bar iole korisno, pa ce onda mozda onda i narod da glasa za vas… Pa nije Prnjavor toliko veliki,da se ne zna sta je laz sta je istina.. tako dajte budite bar ove godine za vreme izbora bar malo pametni..

  • Pa ti ta govna ne vadiš iz usta! Vaš problem je što se sve zna! I ko pravi zgradu u Prnjavoru, i ko je pronevjerio pare za nabavku objekta Fonda zdravstva u Trebinju, i ko je zgrno milione na dijaliznim pacijentima , i ko je zadužio opštinu, a zna se ko investira, da kružne tokove i asvaltiranje ulica je potencirao a i realizovao DNS. Veliko hvala Radiću i Nešiću.

 7. Čeka se kampanja da bi se pustila pitka voda u grad zbog toga što se želi reći da je kratki Nemanja i njegova grupa pljačkaša kroz te radove od 2004 do danas silovala i ponižavala narod gore nego da su u gulagu! I na posljetku peder maznu Ilovske pare. Eto vam Ilovčani dali ste pare i glasajte za SDS pljačkaše!

 8. Kao da je bitno kada će narod dobiti pitku vodu, bitno je da se mi slikamo…

  • Naravno, tada je voda i došla u dio grada, ali zašto se čekalo 4 godine da se priključi ostali dio grada.

 9. Voda, most na Vijaci, kružni tok… sve je izgleda samo u svrhu kampanje i izbora. E jadni moj narode.

  • Pa šta ako je i u svrhu kampanje,što je to problem.Svaka vlast je prolazna i treba da je tako,a sve što ostane iza bilo koje vlasti pa makar to bio i kruzni tok, neka šlija ili most sve to ostaje i služi.Nekome manje nekome više,ali služi.
   Najgore je kada iza vlasti ostane jedno veliko ništa,a bilo je i takvog vakta.

  • Branko
   U pravu si, sve je to nepotrebno i treba porušiti.
   Srbi,u pamet se, glasajte za SDS i za PDP da imamo poslanika pa da možemo izglasati Republiku Bosnu i Hercegovinu bez entiteta i kantona sa ciljem da nam svima bude mnogo bolje!Vi dragi moji Srbi još niste svjesni da je rat davno prošao i da je danas vrijeme moći i novca a mi imamo garancije iz Amerike da nam braća Bošnjaci neće ništa nažao učiniti kad RS utopimo sa FBiH u jednu građansku državu po mjeri svakog čovjeka!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*