OO SDS Prnjavor: Skupštinska većina u Prnjavoru nije rađena ni na kakvim ucjenama i pritiscima

👉 Skupštinska većina u Prnjavoru nije rađena ni na kakvim ucjenama i pritiscima već je isključivi cilj ove većine brži razvoj naše lokalne zajednice.
👉 Ona nije formirana da bi se zamijenila dva-tri odbornika u skupštinskom rukovodstvu već da bi radili projekte na koje će građani Prnjavora biti ponosni.
#PrnjavorPoMjeriSvihNas

OO SDS Prnjavor

8 Comments

  1. Ovi iz SDSa su ubijeni u pojam. Sve bi dali ovim malim strankama,samo da ih vrate na vlast. U tako su jadnoj situaciji, da sve daju, ne bi li jednog dana imali svog načelnika. Tad će onda ponovo da usortaju ove male stranke, i gledati koju da iskoriste,a koju da drže po strani. Od svega je najgore nama Prnjavorčanima, jer mogu nam pokvariti sve dobre i korisne relacije sa Banjalukom.

  2. Baš me interesuje šta ćemo mi građani imati od smjene vlasti. Ovaj Petrović lupa o nekakvim projektima, kao da skupština dogovara projekte, a ne načelnik. Kad se neko ili nešto smjenjuje, onda to znači da bi trebalo doći nešto bolje. Kome ćete vi donijeti bolje, osim samim sebi. Ničim niste ubijedili javnost da nas čeka nešto bolje.

    • Kako to da u Prnjavoru gradonacelnik (Snsd-e)donosi odluke,a u Banja luci odluke donosi Skupstinska vecina opet (Snsd-e)Kako to objasnjavas?

  3. Kad sve ovo vidim,nije mi uopste zao sto sam otisao i sto mi dijete nece biti sa svojima,nego ce odrasti na ,,prljavom,, zapadu.. vama tamo ne znam sta da kazem, nego budite strpljivi..pozz

  4. Savez nezavisnih sociopata moraju da svom velikom vjerskom vodji i pastiru miloradu dodiku sad da daju svoju napacenu dusu jer nisu bili dovoljno oprezni u svojim kriminalnim operacijama.sekta neprasta i sami znamo na sto je sve spreman veliki glavni baja i moramo da se suosjecamo sa njegovim sektaskim sljepim slugama jer oni ce njegovo lik i djelo da brane cak i svojim zivotima.

  5. Pa od kud vama ideja da vi mozete ista uraditi dok nacelnik sam ne da prijedlog? Jeste vi normalno? Kakvi tupsoni, nevjerovatno.

  6. Istina.podrzavam demokracke promjene,ja verujem poštenim ljudima.A sve su to ljudi od riječi.Prnjavor se nezaustavljivo kreće putem napredka i razvoja.I privreda raste.A vi ljubomorni samo lajte.Ja sam ipak malo više svijeta prošao i znam malo bolje situvaciju i političke promjene.
    Nemore ništa poc naopako kad se radi posteno.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*