OO SDS Prnjavor: Pitanje za načelnika opštine Prnjavor vezano za izgradnju nove benzinske pumpe Nešković

Poštovani,

Ministarka Golić je na sjednici NS RS 28.4.2021 izjavila da je ministarstvo izdalo potrebne dozvole za rekonstrukciju objekta sa promjenom namjene na osnovu pozitivnog mišljenja opštine Prnjavor i saglasnosti svih nadležnih odjeljenja opštine Prnjavor. Da li je to tačno ili je tačno ono što ste vi izjavili u emisiji Potez TV K3 vezano za izgradnju pomenutog objekta?

OO SDS Prnjavor

8 Comments

  1. SDS i PDP za sve neka pitaju svoje nove buduće Koalicione Partnere na možeš zamisliti čak na “državnom” nivou uz medisjku pomoć izdajničke TV BN i federalnih medija! Nije im ni žrtava žao, gaze preko mrtvih,sa crnim đavolom će NAPRAVITI SAVEZ ! Samo vi SDSovci krijte ovo drugim komentarima,nećete uspjeti u još ko zna kojoj u nizu podvala ovom narodu! PDP sa Bakirom drži 50 Agencija i oni su u Vlasti na nivou bih sa Bakirom! Lažu da nisu,jesu itekako! okreću milione na sirotinji!

  2. Načelniče, gdje Vi to stigošte, tako rano a ni za Igralište još niste odgovarali?

    • Simo, odgovaraćete vi iz Bakirovog Saveza! izdajnici svoje otadžbine su nekad nestajali u mraku……

  3. Rijetko kada sam istog misljenja kao Stanic, medjutim u ovom slucaju se slazem sa njim, vanstrucno oko obicnog gradjanina vidi da tom predvidjenom mjestu ne koze biti izgradjena BP iz vise razloga.
    Molim nacelnika da reaguje na ovu gradnju jer ovo ce biti samo pocetak nezadovoljstva lokalne zajednice.

  4. Postovani nacelnice,nemojte vi opsirno odgovarati na ovo pitanje,nema potrebe. Samo ukratko,ko je sve uzeo novac,i koliko.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*