OO SDS Prnjavor obilježio krsnu slavu Petrovdan (FOTO)

OO SDS Prnjavor obilježio je kroz svoje mjesne odbore 31. godinu od osnivanja SDS-a i krsnu slavu Svete apostole Petra i Pavla -Petrovdana.

Na mnogaja ljeta!

OO SDS Prnjavor

16 Comments

 1. Ja sam cuo da ga zovu kratki jer kada god hoce skrati Darku Tomasa za Skupstinsku vecinu

  • Za Performans, ma to je on umislio kako i sam vidiš jer ipak je Kratki Kratki a ne neko drugi.Pali se na isti princip kao i Bakirovci!

 2. SDS jeste uz pomoć socijaliste Ratka Mladića i drugih socijalista poveo narod u odbranu kad su neki rastakali bivšu državu, ali isto tako SDS je prije nekoliko godina odstupio od svoje politike i ciljeva jer su ucijenjeni ratom,zato smo imali od 2014 god do 2018 + 1 godina nagrade od Bakira vlast opozicije na nivou BiH i razne govore po svijetu protiv srpskog naroda od strane SDSa i PDPa koji je čisto engleska stranka! Dok god postoji SDS i ko god bude u njemu bio oni će biti ucijenjeni ratom i moraće raditi po diktatu stranaca isto kao i PDP ! Nije bezveze po muslimasnkim medijima stalna “briga i odbrana” opozicije da im slučajno ne bi šta falilo, ne dao Bog a to nije zbog srpskog naroda već zbog samih muslimana. Na najvažnijim pitanjima za srpski narod SDS kao i PDP su davno pali i padaju pričajući svašta i ne glasajući u NSRS za narod jer im je zbog naloga stranaca samo dozvoljeno da ili glasaju protiv ili da napuste sjednicu kad je glasanje. Ne bih više,i ovo je previše bolno za SDS i PDP ali svi znamo da je istinito a da istina treba i mora da se zna.

 3. Срећна Крсна слава, СДС је једина српска странка настала из потребе очувања Српског бића и идентитета пред опасностима које су задесиле српски народ 90-их година, све остале странке су углавном настале из потребе да неки појединац издвоји дио српског гласачког тијела за заузимање функција и остварења властитих интереса из чега обични човјек није добио бољи живот, напротив упадао је у још већу биједу и сиромаштво.

  • Smrtići, biće još gore a zašto vi ono napustiste taj prvobitni progrma i ciljeve, ah da ni vi ne volite pare a zatim ucjene,ovo,ono………..

   • У Смртићима код обичног народа су исти циљеви били и 92-ге и данас, то што има појединих црвендаћа који преваре народ пред изборе а сутрадан послије избора продају шљунак, плаћен општинским новцем за макадамске путеве, је одлика њиховог карактера и образа. То што кажеш да ће бити горе је тачно, 15 година владавине СНСД-а је економски и демографски уништило Републику Српску, доказ економске пропасти је тренутна задуженост, а демографска пропаст која је још гора је број младог становништва. Задужи и расели, зар треба веће зло?????

    • Smrtići,običan narod nikad ništa nije posebno odlučivao a kamoli u zadnjih nekoliko godina,svjetske okolnosti su takve pa se kako mi inteligentniji vidimo po vama običnim bilo bi da u cijelom svijetu vlada SNSD i Dodik! Pitanje je bilo jasno ali ga izbjegavaš, zašto LIDERI SDSa i PDPa koji se pitaju nešto a ne narod odstupiše od prvobitnih programa i ciljeva koji su odavno postali antisrpski? Pa da glasam za to, pa mogu direktno za nekog iz federacije svejedno mi je ali neću, vi obični glasajte na godinu za što god hoćete pa možete i za federalne stranke indirektno da glasate preko opozicije iz RS,po volji vam,vi ćete braniti RS ako bude trebalo!

     • Koji su to potezi SDS-a i PDP-a antisrpski, nije niko iz tih stranaka posjecivao američke nosače aviona, nije po Olbrajtovoj bio “svjezi dašak sa Balkana”, nije javno izjavljivao da Radovan i Ratko moraju u Hag…., nije kao Radovan Kovacevic iz SNSD-a Republiku Srpsku nazivao Republika Šumska… Čiji su glasovi izglasali Vladu Republike Srpske sa Dodikom na čelu…

 4. Крсна Слава и три прста,амајлија покрај Крста,то је симбол од давнина Православца и Србина.
  Свим члановима и симпатизерима Српске Демократске Странке нека је сретна данашња Крсна Слава.

  • Sretna krsna Slava takođe i kradljivcima i lopovima koji upropastiše narod za svoju korist!!!

   • Ti Lopovi i kradljivci ne Slave Slavu.Ako ne znas,SNSD ne Slavi Krsnu Slavu svoje stranke,a njen veliki vodja nekada davno rece:”kome se Slavi neka ide u SDS”

    • Pobrko si jado lončiće! U sadašnjoj vlasti ima kradljivaca i lopova nema šta!Ali vidio si one kradljivce tare na slici Kratki, Miladin i ostali. Nema pedera među njima što naguzi Ilovčane i pokupi im lovu u toku izgradnje vodoivoda- povuko se iza kulisa. Šaka Ilovčana se skupila a bilo je nekad tu mnogo ljudi! Uteko narod o proikletnika! Zar ne vidiš. Dolaze mladi na sreću ali starsi kradljivci su tu a narod oprezan i čeka d akradljivci pokrepaju, a oni neće!!!!

      • Mnogi vole kad ih pedr nagysi , kažu neka gysi naš je čovjek. Kratki bi trebao biti Nemanja Vasić koji je još u Vlasti u Sarajevu ( od 2014 god. ne silazi,nagrađen je od SDA Bakir),to je onaj što je na očevoj slavi nekad gasio svijeću a kad je počeo rat presvukao se i počeo kupiti novac. Nadam se da je dozvoljeno govoriti istinu i da će moji komentari stoga biti objavljeni!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*