OO PDP Prnjavor: Svake srijede od 12 do 18 časova kancelarija PDP-a otvorene za građane

Predsjedništvo PDP-a Prnjavor je donijelo mnogo novih odluka i zaključaka sa namjerom da svi građani opštine Prnjavor mogu učestvovati u provođenju programske politike PDP-a Prnjavor.

Jedna od donesenih odluka je da će kancelarija PDP-a u Prnjavoru biti otvorena za sve građane svake srijede od 12 do 18 časova.

Radujemo se vašim sugestijama i predlozima kako bi doprinijeli boljitku za sve građane opštine Prnjavor.

OO PDP Prnjavor

7 Comments

  1. Poštovani Englezi,pustite obećanja ludom radovanja već prije izbora ljudima napravite nešto,kuću,itd,imate vi milione i milijarde maraka,tu vam je čist glas a ne ,nećete vi tako već date ponekome neki poklončić da za vas glasa ili po 50 km a nakon izbora nogu u dupe.PDP je kao i SDS engleska stranka. Kome god da se da podrška svejedno je. Draško sklanja zastavu Republike Srpske da se ne uvrijedi gradonačelnica Sarajeva,Ivanićeva djeca u Engleskoj,…Jelena se zakunila sopstvenom djecom da neće ući u NSRS onda kad su izvarali Davora Dragičevića…Dati se glas može bilo kome,bolje biti neće,samo poslije jeb. nema kaj. da se zna jer kao da se to zaboravi.

    • Nisam znao da su Drasko i Jelena porijeklom Englezi.Hvala na informaciji.

  2. Ipak i pored Zuninog PDPa pojavljuje se jos jedna dilema. Kom PDPu dati podrsku ? Stanivukovicevom ili Jeleninom. Ili ostati dosledan pa ne dozivljavati ni jednu od ove tri opcije i ostati vjeran Borenovicu. Dilema, trilema ili…

    • @Analitičaru,ti si vjerovatno neki Osman jer samo muslimani i šakom i kapom navijaju za opoziciju radi vlastitih interesa!Ne skidaju se ovi tkzv opozicionari sa federalnih medija i sa njihove nato ispostave TV BN .Malo im to medija pa hoće još.

  3. Jel to PDP od onoga istrosenoga Darkinog poltrona Brane ili PDP Draska Stanivukovica i Jelene?
    Ako je od ovoga poltrona,molim sve gradjane koji bi eventualno usli u te prostirije,da se okade i stave vijenac bijeloga luka oko vrata.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*