“Olakšajte razvoj opštine, umjesto da otežavate rad načelnika” Stanivuković čestitao SDS na formiranju skupštinske većine u Prnjavoru

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković, čestitao je Srpskoj demokratskoj stranci na formiranju skupštinske većine u Prnjavoru, te istakao da će ova promjena pomoći Prnjavoru da se vrati na pravi put.

On je poručio da se nada da će odbornici svoje ruke dizati za ideje koje će olakšati razvoj ove opštine, a ne one koje će otežati rad njenog načelnika.

– Drago mi je što je u Prnjavoru došlo do promjene i nadam se da će skupštinska većina podržati dobre prijedloge koji će Prnjavor učiniti boljim mjestom za život i neće dozvoliti da građani budu taoci političkih sukoba. Kao gradonačelnik koji zna kako je voditi grad kada je skupštinska većina iz druge političke opcije, želim vam da prije svake odluke razmislite šta je to najbolje za građane – poručio je gradonačelnik Banjaluke.

Stanivuković je odbornicima okupljenim oko SDS poželio sreću uz poruku da budu konstruktivni, a ne destruktivni.

– Sigurno je da Skupština opštine Prnjavor više neće biti servis načelnika i slijepo slijediti sve njegove odluke, ali sam uvjeren da neće biti kočnica za dalji razvoj ove opštine. Nadam se da će ova skupštinska većina biti ona koja će izglasati najbolje odluke za Prnjavor, a ne ona zbog koje dobre odluke mjesecima čekaju da budu usvojene – poručio je Stanivuković.

srpskainfo.com

6 Comments

  1. Vozeci se kroz nekoliko sela opstine moglo se primjetiti asfaltiranje u prekidima usto je vrlo uzak tj mnogo uzi od planskog puta i tehnicki vrlo tanak tj oskudan i nekvalitetan.kazu tomas ih ucjenjuje ako ne glasaju za njega nikad nece biti povezani makadamski djelovi.strasno brate srbine u 21 vjeku tebi neko prijeti.probudi se i imaj karakter.njegov lider to isto radi u banja luci.ucjene.pljacke.kriminal ali opet imaju draska i imaju vjeru u nesto novo nesto iskreno.posteno.

  2. Bio sam pripadnik VRS , i to njenog elitnog dijela, vise puta skoro glavu izgubio, spavao po sumama , ponekad i gladan i zedan, proklinjao mater sto me rodila, plakao od hladnoce svasta jos i gore od goreg, i nikada nista od te drzave dobio nisam , ni kilo brasna , ma ni jedno HVALA, cak su nas pozavadjali, i kad vidim sve ovo , povraca mi se, u EU sam , hvala bogu, i nikada dole vise necu …

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*