5 Comments

  1. Luna, Njego, Petar, i Bonic…pozdrav za jednog gubitnika, koji se dopisuje sam sa sobom u četiri varijante…da ti ne bih pojašnjavao i davao odgovor na izrečene gluposti, radije te upućujem na Milana Petrovića, koji je u ime nekakve nazovi opozicije rekao javno da je zadovoljan svim onim što je čuo u vezi izgradnje te zgrade. Snimak su mnogi već čuli…i zašto ti gubitniče djeluješ na ovaj način? Zar ne bi bilo profitabilno Milanu P. da sutra izadje u javnost i iznese javno i optuži koga god hoće za tu zgradu. Zar moraš ti pisati kukavički i tajno, kad može on izaći i sve reći tajno. Kad će izaći ako neće sad pred izbore? Ili će biti da oni u stvari nemaju šta da kažu javno u vezi te zgrade, pa onda ostaje jedino prljavo i tajno.

  2. Moj prijedlog ti je zgrada Centar! Lokacija extra, sigurnost investitora nema dalje, cjena prava sitnica, jedino ostaje da onaj mamlaz Žunić izda građevinsku dozvolu i ostalu dokumentaciju.

      • Pa to i ptičice na grani znaju! Tik ispod katoličke crkve. Zato se i zove Centar, da je van centra zvala bi se Periferija. Najbolje je nazvat opštinu, oni znaju sve osim izdati zakonsku dokumentaciju za istu!

        • Lokacija CENTAR je baš ekskluzivna! Samo da Žunić nije zasrao sa dokumentacijom zgrade stanovi bi otišli kao alva. Ali uvjek ima neka budala koja pokvari lijepu priču.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*