Oduzeto vozilo za kojim je bila raspisana međunarodna potjernica

Službenici Policijske uprave Banjaluka uhapsili su lice čiji su inicijali V.T. iz Banjaluke i oduzeli mu vozilo kojim je upravljao, a za kojim je bila raspisana međunarodna potjernica.

Policajci su juče, prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka, kontrolisali vozilo “pežo” kojim je upravljalo lice V.T, te utvrdili da se na vozilu nalaze nepripadajuće registarske oznake, a za kojim je Policijska stanica Prnjavor raspisala potragu.

Provjerom kroz službene evidencije utvrđeno je da je za tim vozilom raspisana međunarodna Interpolova potjernica Holandije, navodi se u saopštenju.

U toku je rad na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti posjedovanja vozila, a protiv V.T. slijedi podnošenje zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu zbog počinjenih prekršaja iz oblasti Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

SRNA

11 Comments

  1. Pa vrlo dobro se zna po gradu ko sta vozi prvo pod hitno rjesiti vozila slo tabli sto im gospodje voze a nemaju slo radnu vizu i ima toga jos jos

  2. Treba i policiju hapsiti,oni isto krse zakon vozeci automobile na stranim tablicama,i to godinama,poput onog mrmka izbjeglice s naocarama,pocnite hapsite prvo iz vasih redova.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*