Oduzet sab u Prnjavoru, vozač počinio više prekršaja

Službenici Policijske stanice Prnjavor su juče prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka izvršili kontrolu putničkog vozila sab, kojim je upravljao T.T. iz Prnjavora, saopšteno je iz PU Banjaluka.

“Kontrolom je utvrđeno da je T.T. upravljao vozilom pod dejstvom alkohola u količini od 2,43g/kg. Utvrđeno je da se na vozilu nalaze nepripadajuće registarske oznake, te da je T.T. upravljao vozilom bez položenog vozačkog ispita, kao i da navedeno vozilo nije registrovano”, navodi se u saopštenju u PU Banjaluka.

Kako se dodaje u saopštenju, provjerom u bazi registra novčanih kazni, utvrđeno je da T.T. ima dug u iznosu od 12.353KM.

“Od lica T.T. vozilo je oduzeto, te će protiv istog biti podnešen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog gore navedenih prekršaja, nadležnom sudu”, saopšteno je iz PU Banjaluka.

Nezavisne novine

7 Comments

 1. Ljudi dragi citajte malo bolje. Covek nikad nije polagao . I zna se koje taj covek . Samo ruzi svoga brata uzornoga gradanina i radnika. A sto se tice kazni . Treba ih pretvoriti u radnu obavezu da ih odradi cisteci ulice i kupeci smece. Da se oduzi drzstvu.

 2. SAD GA ISPITATI KAKVE JE VOZACKE DOZVOLE POKAZIVAO POLICIJI KAD SU GA ZAUSTAVLJALI I GDJE IH JE NABAVLJAO… NEMOGUCE DA ZA 20 GODINA NIKO NIJE TRAZIO TAJ DOKUMENT OD NJEGA….

 3. Kako se dodje do takvog stanja da ima dug 12353 KM a da to drzava nije naplatila?
  Kako on da osjeti zestinu kazne ako mu samo odrezu na papiru i slazu jednu na drugu?
  Da su mu posle 500 maraka kazne npr. zaplijenili mobitel i druge stvari malo bi drugacije razmisljao.

 4. Koga vi pravite ludim pa dajete ovakve izjave u javnost.. TT se godinama hvali da ima 20000 km kazni 90 % vozi neregistrovana auta i pod dejstvom alkohola. 20 godina je upravo ovakav ucesnik u saobracaju na Prnjavorskoj opstini a vi kao sad saznali da cak nije ni vozacki ispit polozio… Ma sram vas bilo.. Zato se nemile scene kao ova skoro u saobracaju i desavaju…

 5. Кад неко опет страда ни крив ни дужан онда ће бити касно…
  Да сте рибнули оном скоту што је убио дијете на тротоару минимум 15 година кавеза и доживотну забрану управљања аутом други би се замислили…
  Можда…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*