ODUZET „SAB“ U PRNjAVORU: Tomislav vozio pijan, bez vozačke, lažnih tablica i neregistrovanim vozilom, uz dug od 12.000 KM

PRNjAVORSKA policija u nedelju je oduzela od 51-godišnjeg Tomislava T., iz ovog grada, putnički automobil „sab“, uz pokretanje prekršajnog postupka zbog niza otkrivenih prekršaja, kao i neplaćanja novčanih kazni u iznosu većem od 12.000 maraka.

Kako „Novosti“ saznaju, Tomislav T. je, uz pozamašan novčani dug, vozio pijan, bez položenog vozačkog ispita, sa lažnim tablicama i neregistrovanim vozilom.

Vozač ovog na našim putevima retkog automobila dolijao je u rutinskoj kontroli policije.

– Kontrolom je utvrđeno da je T.T. upravljao vozilom pod dejstvom alkohola u količini od 2,43g/kg. Utvrđeno je da se na vozilu nalaze nepripadajuće registarske oznake, te da je T.T. upravljao vozilom bez položenog vozačkog ispita, kao i da navedeno vozilo nije registrovano-saopšteno je danas iz Policijske uprave Banjaluka.

Inače, kako saznajemo, Tomislav T. je po sličnim prekršajima stari znanac policije, a u saopštenju je navedeno da je „proverom u bazi registra novčanih kazni, utvrđeno da T.T. ima dug u iznosu od 12.353 KM“.

-Od lica T.T. vozilo je oduzeto, te će protiv istog biti podnešen zahtev za pokretanje prekršajnog postupka zbog gore navedenih prekršaja, nadležnom sudu- najavili su iz banjalučke PU.

Ninko Đuric – Večernje novosti 

8 Comments

  1. Vjerujte , vecina u Prnjavoru voli bas ovakve, za mnoge je on samo smijesni Tomo, a pravo je cudo sto jos nije izazvao tesku nesrecu , jer vozi u pijanom stanju, ako si posten i pokusavas biti disciplinovan , cinis dobro , ne voli te niko ,ni trgovci ni konobari , niko , ali izgleda ako te u mjestu poput Prnjavora ,koji se kuturoloski i moralno jako promijenio niko ne voli , e onda znaj da si pozitivan, mnoge su institucije zakazale , pocevsi od porodice, predskolskih ustanova pa dalje, sve vise omladine zeli da bude nestasni Toma, malo vise paznje na tu djecu nebih skodilo…

  2. E jeste otkrili Ameriku,pa dotični Tomislav Tambur se hvalio kod mog kuma na slavi prije više od 10-ak godina da ima preko 20 000 km kazni.Sad me interesuje da li je on od te kazne uspio da smanji dug ili je tada preuveličavao sa pričom.Ali da on tako vozi , bez ikakvih dokumenata , pa to je znao cijeli Prnjavor i okolna mjesta.I ovo sad treba da bude kao neka udarna vijest.Koliko je samo neregistrovanih prevoznih sredstava, najviše automobila ,pogotovo na sjevernom dijelu opštine kojima upravljaju maloljetna lica i nikom ništa.Kad se desi neka tragedija svi su drugi krivi osim roditelja koji daju automobile.

  3. Da li ce nekad pisati oduzeto sluzbeno vozilo Skoda od nacalnika zbog voznje ljubavnice na more.

    • Po pravopisu srpskog jezika piše se onako kako se čita, baš kao što si ti napisao (Sab), a ne SAAB kako predlažeš, niti “sab” kako je Ninko napisao.Na kraju rečenice “Dragi naš Ninko Đuriću u šta si ti ostario”stavlja se upitnik, jer je upitna , a ne tačka.

  4. Ha ha ha ha dali je on ikad imao vozačku dozvolu,on tako vozi više od dvadeset i pet godina. I policija njega zna više nego dobro. Znao je voziti i sa nepar tablicama.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*