Održana sjednica opštinskog Štaba za vandredne situacije

U protekla 24 časa na području opštine Prnjavor registrovane su četiri novozaražene osobe, dok je jedno lice preminulo od posljedica zaraze virusom korona. Pod zdravstvenim nadzorom trenutno se nalazi 325 lica, zaključeno je na današnjoj sjednici Opštinskog štaba za vanredne situacije.

U skladu sa zaključkom Republičkog štaba za vanredne situacije, do 27. septembra na snazi ostaju postojeće epidemiološke mjere.

Opštinski štab za vanredne situacije poziva građane, privredne subjekte i javne institucije, da ostanu odgovorni u poštovanju preventivnih mjera. Trenutne epidemiološke mjere predstavljaju minimalan i zanemariv napor svakog pojedinca, a pružaju veliki doprinos preopterećenom zdravstvenom sistemu.

Iz Štaba pozivaju građane i radnike, da kroz podršku vakcinaciji daju svoj doprinos stabilizaciji cjelokupne situacije.

Od početka pandemije, na području opštine Prnjavor registrovana je 1621 osoba zaražena virusom korona, dok je 109 lica preminulo od posljedica zaraze.

Opština Prnjavor

10 Comments

 1. Ко су чланови општинског Штаба за ванредне ситуације? Они “раде” ево већ друга година а не знамо састав тих експерата: име и презиме, стручна спрема, радно искуство – референце.

  Моја подршка за “Sasu Kuzmanovic”. “Mitar” и остали твоји критизери не коментаришу, не износе своје мишљење, већ омаловажавају истину или бар здраву сумњу јер им је то задатак од којекаквих штабова, института, тзв. Струке. Ово што они приписују вирусу то је хемијско-биолошко оружје, отров.

  Ја увијек кажем ону Мешину: Добро је нека није горе, а контам – боље бити неће!

  • Poštovani Šarinčanine, meni je čast da su sve opozicione vođe za jedinstvenu BiH a to će da znači da su to i njihovi glasači. Pogledajte sjednicu NSRS pa ćete da vidite da su opozicioneri uglavnom protiv ćirilice a to je ne da se izbriše ćirilica već da glavno pismo bude latinica jer smo mi dio Europe a ne Azije! Dodjite u Bijeljinu da vidite zastavu BiH koja se vijori na zgradi. Opozicioni lideri znaju da je budućnost na samo gradžanskoj državi zato svi glas za njih iduče godine.

 2. O vidi vidi ko je doso… krizni stab jos postoji?
  Kad je bilo zadnje oglasavamje pre ovog a korona hara po ovo malo grada!!!!!!!!

    • @Za Prnjavor.Dva tvoja posta su dvije velike suprotnosti jedan prema drugom na ovoj temi.Naprotiv ne zelim da radim sta hocu .Iako mnoge stvari ne odgovaraju realnosti trudim se da budem savjestan gradjanin koliko je to moguce.Sto se mene tice toliko.Da se vratim na temu .Dovoljno je da pogledate mnoge fb profile onih koji ucestvuju u donosenju nekakvih odluka ,mjera i sl.pa ce dosta toga biti jasnije od lokalnih pa do visih nivoa.Nemoj misliti da sam kriticar samo za nase podrucje .Nista bolje nije ni u okruzenjusa slicnim stvarima.

  • Tacno, sta ima Kuzmanovic da misli svojom glavom, ima ko da misli za njega, neka samo bude poslusan.

 3. Postaavljam pitanje kriznom stabu .Da li je tih 109 lica utvrdjeno obdukcijom da su umrli od Covid 19.Ukoliko imaju nalaz obdukcije od svih lica da ga objave npr.Nisam ja nekakva licnost da to trazim ,ali na vase saopstenje bilo bi relevantno da to potvrdite sto ste objavili npr.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*