Održana Javna rasprava o Nacrtu odluke o radnom vremenu ugostiteljskih i dugih objekata

Javna rasprava o Nacrtu odluke o radnom vremenu u ugostiteljskim, trgovinskim, zanatskim, uslužnim i drugim objekatima na području opštine Prnjavor održana je juče u Centru za kulturu.

Raspravi su prisustvovali načelnik opštine, Darko Tomaš, predsjednik Skupštine, Željko Simić, načelnik Odjeljenja za inspekcijske poslove, Suzana Švraka sa saradnicima, te vlasnici ugostiteljskih, trgovinskih, zanatskih, uslužnih i drugih objekata, kao i zainteresovani građani.

Načelnik Odjeljenja za inspekcijske poslove, Suzana Švraka rekla je da su se izneseni prijedlozi uglavnom odnosili na radno vrijeme trgovinskih objekata i njihov rad nedjeljom. „U narednom periodu radićemo da uobličavanju prijedloga i sugestija koje smo mogli čuti na raspravi. Budući da je bilo i pismenih prijedloga i njih ćemo uvrstiti u izvještaj sa javne rasprave koji će se naći pred odbornicima“, istakla je Švraka. Neki od ugostitelja predlažu da radno vrijeme ostane od dva časa i da bude univerzalno, a najveća diskusija vodila se oko radnog vremena objekata koji se nalaze u stambenim zgradama.

Opština Prnjavor

1 Comment

  1. Kad se vec polemise na temu ugostiteljskih objekata,zasto niste spomenuli i onu platformu na trgu i cinjenicu da su srusene stepenice da bi se napravila basta za kafanu???
    Sramota

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*