Održana 11. sjednica Privrednog savjeta opštine Prnjavor

U Centru za kulturu Prnjavor danas je održana  jedanaesta sjednica Privrednog savjeta, na kojoj je predstavljena analiza „Upitnika za poslovne subjekte opštine Prnjavor“.

Istraživanje je izvršeno tokom maja mjeseca kada je ukupno anketirano 526 privrednih subjekata. Nakon toga su predstavljene mjere podrške koje su predložene kao odgovor za ublažavanje posljedica pandemije virusa „COVID19” na lokalnu privredu. 

Na sjednicu se odazvao veliki broj predstavnika privrede, koji su tom prilikom izrazili svoja očekivanja, te iznijeli dodatne prijedloge i inicijative koje bi po njihovom mišljenju trebalo da se implementiraju, kako bi se olakšao njihov rad i omogućio što brži oporavak od posljedica izazvanih pandemijom. 

Načelnik opštine Darko Tomaš zahvalio se prisutnima na konkretnim prijedlozima i inicijativama, napominjući da se sve inicijative evidentiraju i obrađuju, kako bi se pronašao najefektivniji odgovor za njihovo rješavanje.

Opština Prnjavor

8 Comments

  1. Mali vrovče, uzmi i ti nešto za smirenje, i poštedi narod svojih primitivnih doskočica. Uzmi mišomor, biće ti zahvalna cijela lokalna zajednica.

    • Ne, vrle ja ne komentarišem kao ti! Ja želim tebi starom vrovcu svu sreću! Iz tvojih tekstova se prepoznaje mržnja zbog toga što si šutnut. Nogiran si! Sad imaš bijes pa bi kako ja procjenjujem ti najradije okrunjene glave kotrljao po Prnjavorskoj kaldrmi! Ali ne možeš ti daleko vrle.! Zlurad si vrle! Mentalitet je tvoj takav, a ja želim biti korektivni faktor za spas tvoje vrovačke pameti ako je još ima!

  2. A jeli to nas načelnik u tom domu kulture,sto je rekao jos 2008 da ga je sramota takvog doma kulture i da ce novi izgraditi jos za svog prvog mandata,a evo mozemo vidjeti koliko ga je sramota i kakav mu je obraz crn od lazi,i unistavanje i kradje iz penzionog fonda dok je bio direktor na toj funkciji,a evo dosa je ponovo da zaduzi kreditima,opstinu prnjavor,koji je vec uzeo,a poslije izbora idue uzimanje novih kredita i zadzivanje opstine i gradjane sve u svrhu licnog bogacenja i pojedinaca u vrhu stanke,a narod i to malo sto je otalo ce pobjegne glavom bez obzira u njemacku.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*