Odbornik Mirko Bukvić: Komentar na emisiju RTRS-a “PEČAT”

Računao sam na neobjektivnost RTRS-a, pa imam snimljen cijeli svoj interviju koji ću u dogledno vrijeme i objaviti.

U ovom prilogu nije rečeno:
– Zašto nije počeo da se radi vodovod u Potočanima,
– Zašto na to odborničko pitanje nema odgovora,
– Ko je potpisao štetni ugovor po opštinu,
– Zašto ne ide krivična odgovornost protiv počinioca štete,
– Zašto su odbornici obmanuti pri usvajanju budžeta (u tom trenutku Opština je bila u blokadi),
– Da li je normalno da Opština u 21.vijeku javno komunalno preduzeće vodi u stečaj a da predhodno ne pokuša da ga spasi,
– Šta je sa Radio Prnjavorom,
– Kako odjednom Deket i Kondić ne valjaju a u predhodnom mandatu su bili okosnica i čuvali skupštinsku većinu,
– Ko je jedini pravi krivac za gubitak skupštinske većine,
– Kakve su turbulencije u prnjavorskom SNSD i još mnogo je pitanja na koje nema odgovora…

Mirko Bukvić

25 Comments

 1. Ко води нашу политику…? Ова Буква као да је бјежао од крда бизона и прогулио кроз живицу или боље речено као да га је онако обученог сушило у машини!

 2. “Потукоше се двојица ради латинице и ћирилице.Код судије за прекршаје се потписаше палцем”

 3. Bukvić glumi čovjeka koji kao ima princip, jer nije dobio odgovor na pitanje, i nije dobio vodovod. Iako se zna da još skupština nije usvojila program rada za ovu godinu, znači ne može se još govoriti o vodovodu. A onda Bukviću ne smetaju njegovi principi kada treba ići u vlast sa ovim što su stvarali ove principe. Providna ti je priča Bukviću, nije tebi do nas, nego do stolice predsjednika.

 4. Najjaci su ovi sa RTRS-a kad optuzuju opoziciju za preletace, a oni diplomirali na tom

 5. Stidim se dok čitam vaše komentare, dragi nam gradjani grada Prnjavora.
  Neko pita gdje mu je brat, radi u Standardu kao običan radnik, zamislite čuda, sigurno ste mislili da mu je sredjena neka pozicija, e pa eto dragi naši Prnjavorčani, nije.
  Mirko je školovaniji od 90% vas koji čitate, ako neko i to ne zna.
  I komentar da se vrati odakle je došao bi svi voljeli jer bi…kako se narodno priča bilo više radnih mjesta za prave Prnjavorčane.
  Ali i ljudi koji su odrasli u proveli cjeli svoj život u dragom nam Prnjavoru ga isto vole.
  Na kometar Muslimančić, i da jeste nije uvreda.
  Ali Mirko je pravoslavac.

  • Covjece da li vidis da djecko dvije rijeci ne moze sklopiti,nepismen i odvratan tacka.Potocani nikada nisu imali vodu i nece jos 50 god. I ta prica ne drzi ….

  • Moj komentar nije bio upucen protiv brata, vec sam na ironican nacin ukazao da je postavio previse pitanja. Zasto vam smeta izbjeglica na funkciji u Prnjavoru? Smije li neko iz Prnjavora postati neko u Derventi ili Banjaluci? Nemojte ga prozivati da ne zna sastaviti recenicu. To niko ne zna u Prnjavoru. Poslusajte Gatarica, Zunica, Vasica, Stanica, Mektica, Tomasa…Naglasak im je uzasan, a i strucno znanje veoma upitno. Medjutim, politicka scena je fenomenalna i tjera mene iz druge opstine ovdje da komentarisem. Svaka vam cast. Nesto o Bukvicu: bolesno ambiciozan, pretukao sakama onu djevojku ispred srednje skole, pravolinijski trci u fudbalu, a opet mi je drago sto je kao izbjeglica sa 200 glasova postao predsjednik skupstine. Cisto da vas nervira.

 6. U čijoj je kući Tomaš odrastao, koji je Tomaš dovezao prvi šleper brašna iz ratne Dervente, pokrijte se ušima, jer će vas ISTINA pojesti kao što je pojela Živkovića i Sančanina, Tomaš mora objasniti porijeklo svoje imovine!

 7. U čijoj je kući Tpmaš odrastao, koji je Tomaš dovezao prvi šleper brašna iz ratne Dervente, pokrijte se ušima, jer će vas ISTINA pojesti kao što je pojela Živkovića i Sančanina, Tomaš mora objasniti porijeklo svoje imovine!

  • O moj Simo, kad bi se dokazivao lopovluk SDSa i krađa milijardi maraka od bivše države sebi u džep onda će sav SDS i PDP nestati! Tomaš nije ni mogao dovesti šleper brašna iz Dervente jer je on u to vrijeme imao 12 godina starosti!Koliko znam on je 1980 godište.

 8. Kakvo botovsko pljuvanje po covjeku, nemam rijeci.
  Izgleda da je zaista bitan kada vam je toliki trn u oku da imate naredbu da ga ovoliko ocrnite.

  A covjek vas za razliku od Sljivica i ostalih kojima ste cinili usluge nije ni za sta prevario. Bar ne jos. Zato je i zanimljivo da njega ovoliko pljujete.

 9. Pa je li i ovo postade Prnjavorcan. Nikad cuo za,, ovo ” a 45 godina zivim i rodjen u Prnjavoru… I jos kako citam obnasa nekakvu funkciju. E zemljo otvori se.. Sve akademik do akademika koji nas u bolji zivot vode !!!!!

 10. Daj Bukviću, nemoj se blamirati. Šta bi ti ? Da ti RTRS posveti čitavu emisiju od sat vremena? Ti bi sada da se opereš, jer se iz emisije Pečat vidjelo ko je SDS i kakve su afere proizveli. Prodavao si maglu pred izbore, a sad si postao pokrovitelj lopovima. Koobajagi izgovor ti je vodovod u Potočanima, ili neka situacija u SNSDu, a ne smeta ti lopovluk oko zemljišta ribnjaka, oko zgrade SDSa ili milionska šteta oko Poveliča. Jel ti misliš da smo mi budale. Svog stranačkog druga Todića si zajebao, da bi ti bio predsjednik, to je dno dna. Baš me interesuje sad kad postaneš predsjednik, hoćeš li uraditi vodovod u Potočanima. Interesuje me šta će ti onda biti izgovor.

 11. BUKVIĆ MUSLIMANČIĆ MALI
  Zašto ne ide odakle je došao? Nije ovdje da sarađuje sa Bakirom već da radi za svoj narod, ma sve izdajnik do izdajnika,-…………….

 12. Lopov do lopova! Ništa bez Saveza zvan “Trojka” koji bi okupljao SDS,PDP,DNS i naše četiri stranke iz Federacije na državnom nivou! Onda ćemo sve ispitat! Do tada nema ništa! Tko se ljuti ima na to pravo!

  • Samo možeš srušiti SDS i PDP a to svojom pameću i radite samo toga niste svjesni.

 13. malo si pitanja postavio. zaboravio si pitati kako je svraka postala direktorica, sloba vasic isto, sta ti je obecao sds za prelazak, ko ce te zaposliti, hoces li dobiti sina ili opet cerku, sta ti je sa fudbalskom karijerom, kako su ti pcele, gdje ti je brat…

  • Morbila, gdje mu je brat? Znam ja da su to lopovi i taj Bukva je lopov nema tu priče. Bio je lopov i za SDS a sad kad je kod njih sad je dobar. Obećali su rmu ko zna šta, znaš li ti šta su mu obećali? Ustvari oni će njega presvući u caevo novo odijelo pa će Bukvić ostati i bez koske u rukama i bez one na podu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*