Odbornik Draško Aulić (SNSD) demantuje satirični portal Neđeljnik

Odbornik Draško Aulić (SNSD), danas je na svom Facebook profilu demantovao satirični portal “Neđeljnik” koji je objavio satiričnu vijest “Razočarani prnjavorski funkcioner riješio da se ne kandiduje i poručio građanima: Svi ste vi isti!“. Gospodin Aulić se prepoznao po inicijalima D.A. u gore navedenom tekstu.

Odbornik Aulić je napisao “Dragi prijatelji kampanja nije ni krenula a već su počela podmetanja! Pošto vide koga narod podržava i koga se boje oni podmeću satirični sadržaj. A narod ne možeš prevariti,živi i zdravi bili”

Obratili smo se satiričnom Neđeljniku, u vezi te vijesti.

Iz redakcije su nam saopštili sledeće:

“Izvinjavamo se uvrijeđenom. Sasvim slučajno smo izabrali slova za inicijale – niko od nas nije iz Prnjavora, niti poznajemo političku situaciju u Prnjavoru. Ovo smo sasvim slučajno izabrali Prnjavor, jer nismo imali nijednu “vijest” iz Prnjavora” – navode iz redakcije Neđeljnika.

Prnjavor.info

7 Comments

  1. Tačno je da vise narod nemozete prevariti bando crvena i vasem zlu je doso kraj,narodu je vise prekipio vas lopovluk i lazi,svi ce te vi u prdekanu poslije izbora ,za kriminal i korupciju ako bog da.ne odnosi se ovo na aulica,on je tu sitan cak nije ni kokosar vec pilićar, tako da nije mogo sta da mune od nacelnika ,simica i njih jos par koji dobijaju poslove sa budzeta opstine,a ovi naravno se ugradjuju u tim poslovima

  2. Ja ne razumijem zasto su svi toliko ljubomorni na gospodina Draska Aulica ? Zato sto je jako uspjesan u svemu sto radi ? Zato sto je jako uapjesan privrednik ? Zato sto vec dugo godina vodi jedan od najprestiznijih lokala u gradu ? Zato sto se dokazao u politici svojim prijedlozima mnogih zakona i odlula u SO Prnjavor kao i svojim kvalitetnim diskusijama i raspravama u SO ? Zato sto ce ga njegovo obrazovanje, poznavanje vise stranih jezika, politicke situacije u regionu i svijetu i bliski prijateljski odnosi sa mnogim stranim drzavnicima u bliskoj buducnosti dovesti na mjesto minista inostranih poslova u Savjetu ministara BiH ? Zato sto je jako lijep, zgodan, sarmantan, kulturan, pametan, sexy i jednom rijecju pravi zavodnik ? Pa dokle ide ta ljubomora ?

  3. Ovdje konacno treba da se zna, ne postoji narod radi vlasti, već vlast radi naroda, svako ko dodje na funkciju treba da odgovara narodu, ako ne može da obavlja posao kako treba mora da da ostavku, dosta je više da se pojedinci smatraju Bogovima kojima narod treba da se klanja bez obzira u kakvu bijedu je doveden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*