Od korone preminuo bivši odbornik SO Boško Ćućić

Šezdesetogodišnji Boško Ćućić (60), iz prnjavorskog naselja Prisoje, nova je, i od početka pandemije šesta žrtva na području ove opštine sa smrtnom posljedicom infekcije korona virusom.

Istovremeno, kako je saopšteno iz Opštinskog štaba za vanredne situacije, zaražen je još jedan Prnjavorčanin, što je ukupno do sada 232 osoba kod koje je registrovano prisustvo korone virusa.

Ćućić je ovdašnjoj javnosti poznat kao bivši odbornik Srpske demokratske stranke (SDS) u Skupštini opštine Prnjavor, a preminuo je u bolnici nakon gotovo 40-dnevne borbe za život.

– Od posljedica zaraze virusom korona u Univerzitetsko kliničkom centru Republike Srpske, u protekla 24 časa preminuo je jedan pacijent muškog pola iz Prnjavora, srednje životne dobi. Opštinski štab za vanredne situacije izjavljuje iskreno saučešće porodici – saopšteno je danas iz Opštinskog štaba.

U protekla 24 časa na području opštine, konstatovali su iz Štaba, registrovan je još jedan slučaj zaraze virusom korona kod starijeg muškarca koji se nalazi u kućnoj izolaciji.

Pod zdravstvenim nadzorom trenutno je 69 osoba.

Inače, od početka pandemije na području opštine registrovana su ukupno 232 lica zaražena virusom korona, dok se 190 oporavilo.

(Ninko Đurić, Večernje novosti)

1 Comment

  1. Bole! Bog tvojoj duši da oprosti sva sagrešenja sko si ih imao na ovom svijetu! Neka ti je laka crn azemlja!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*