Od četvrtka projekcija filmova Petog Vivia festicala

Foto: SRNA

U Centru za kulturu u Prnjavoru od četvrtka, 19. septembra do subote, 21. septembra biće upriličene projekcije filmova Petog VIVA film festivala, među kojima je i sedmominutno ostvarenje učenika Osnovne škole „Nikola Tesla“ iz Prnjavora pod nazivom „Različiti, a jednaki“.

Film prnjavorskih osnovnoškolaca biće prikazan u kategoriji omladinskih bh filmova u petak, 20. septembra.

Direktor Centra za kulturu u Prnjavoru Petar Brković u izjavi Srni precizirao je da je Prnjavor jedan od 17 festivalskih centara u kojem će biti prikazana 94 filma iz oblasti religije, ekologije i turizma kao i 17 omladinskih filmova.

Projekcije u Prnjavoru su tokom sva tri dana predviđene u terminima od 17.00 i 19.00 časova, uz slobodan ulaz za sve ljubitelje dokumentarnog i kratkog filma.

Projekcije Petog VIVA film festivala osim u Prnjavoru održaće se u Кaknju, Varešu, Bijeljini, Mostaru, Bosanskom Petrovcu, Bihaću, Vitezu, Ljubuškom, Кladnju, Prijedoru, Goraždu, Višegradu, Lukavcu, Visokom i Orašju.

Centralna manifestacija na kojoj će biti uručene nagrade i specijalna priznanja biće održana u Sarajevu 21. septembra u 20.00 časova.

SRNA

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*