Obilježavanje Dana ratnih vojnih invalida

DCIM100MEDIADJI_0512.JPG

Savez ratnih vojnih invalida Republike Srpske i Udruženje ratnih vojnih invalida Prnjavor obilježiće u Prnjavoru Dan ratnih vojnih invalida.

Programom je predviđeno održavanje svečane i radne sjednice Predsjedništva Saveza u sali Skupštine opštine Prnjavor u 11.00 časova, a u 13.30 časova biće služen parastos i položeni vijenaci na spomen-obilježje kod “Pet lampi”.

 

Od 14.00 časova u restoranu “DM” biće nastavljen program obilježavanja, saopšteno je iz Saveza ratnih vojnih invalida Republike Srpske.

 

Obilježavanje 10. septembra kao Dana ratnih vojnih invalida ustanovljeno je 2017. godine jednoglasnom odlukom na Skupštini Saveza ratnih vojnih invalida.

 

Do tada je ovaj dan obilježavan 3. decembra.

SRNA

3 Comments

  1. Na žalost ima invalida rata koji su ostali bez dijela tijela ili teško ranjeni da nisu osigurani ili penzionisani!
    To je zasluga rukovodstva Boračke organizacije Prnjavor.

  2. Ajd sad da vidimo sta je nacelnik spremio za te ljude koji su dali svoje zdravlje ili djelove tijela za nas sviju koji danas uzivamo u carima Rep.Srpske.
    Za sve se ima novaca, pa da vidimo sta ce Opstina Prnjavor danas dati ovim ljudima ..

    • Sve pise nastavljaju u restoranu.Oni borci koji ne budu pozvani i ne budu bili na prijemu to ce biti izdajnici.Tako je i sa izborima ko ne glasa za Darka je izdajnik nista novo. Mozda neko od prisutnih boraca primi neki orden ili neku kofertu da podrze pricu o patriotama i izdajnicima.Jedino kada bi borci bili jedinstveni i da se neodazovu pozivu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*