10 Comments

 1. Иво Андрић:
  Врлине једног човјека ми примамо и цијенимо потпуно само ако нам се указују у облику који одговара нашим схватањима и склоностима.
  Дрскост и упорност су брат и сестра. Дрски и упорни људи никад се не могу поправити у својим манама и слабостима, јер они – не осјетивши никад рђаве последице својих мана на себи и не примјећују да их имају!

 2. Da li ti načelniče vidiš na šta liče ruševine od gradskih ulica i da li prodješ kada tim ulicama!?

 3. Postovani nacelnice!
  Kako Vas nije sramota na pocetku emisije izjaviti da je autoput izgradjen na zemljistu koje je bilo neproduktivno za njihove vlasnike ???? To se moze samo definisati kao prostakluk, drskost i da nekazem neinformisanost. S obzirom da ste nacelnik i vodeci covek opstine te iz postovanja funkcije nezelim da kazem da ste Lazov . Covece dragi Autoput je podelio celo selo Hrvacane , prosao je kroz Dabrak , Potocane ljudima ispred kuce, Purace i ceu Naseobinu Lisnju je podelio na pola , Corle , Gradina, Ratkovac je prosao preko najboljih obradivih povrsina, u neposrednoj blizini magistale. Okolicu , uvukli ste autoput u grad , i dalje prema Strpca kroz livade!!!!!! TO SU ZA VAS NEPRODUKTIVNE POVRSINE ? Sta Vam je onda produktivna povrsina doktore ekonomije ? Mislim da bi se trebali izvinuti svim tim ljudima kojima ste nabili autoput pod nos, ostavili ili bez prelaza preko istog, prilaza njihovim
  pacelama a sve za 3.50 km/m2
  TREBATE SE STIDJETI… Ako mislite da je lako biti ovako kurazan i pisati preko interneta potvrdite mi termin kad mogu doci kod Vas u kabinet sledecih 10 dana i da Vam to kazem u oci. Mozete organizovati i K3 da snima … Pa dokle vise da nam bacate prasinu u oci a mi da Vas tapsemo po ledjima????

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*