Novi uspjeh Atletske sekcije iz Dervente Atletskog kluba “San”

Na Prvenstvu Republike Srpske za mlađe i starije cicibane i cicibanke održanom u Banja Luci, Atletska sekcija iz Dervente Atletskog kluba “San”, osvojila je četiri medalje. Tri srebrene i jednu bronzanu.

Srebrenu medalju i titulu Viceprvaka Republike Srpske je osvojio Nikola Kosić u trci starijih cicibana na 200 m i u skoku u dalj.

Srebrenu medalju je osvojio i Lazar Ivanović u bacanju kugle. Lazar je inače sin nekada najbolje atletičarke Bosne i Hercegovine i još uvek aktuelne rekorderke Republike Srpske na 1500 m, i 3000 m, Mirjane Kalajdžić Ivanović.

Bronzanu medalju je osvojio i Milan Ivanović u kategoriji starijih cicibana u skoku u dalj.

Sledeći nastup atletičari atletske sekcije Derventa atletskog kluba “San” imaju u subotu u Vlasenici, kada je na programu Pojedinačno Prvenstvo Republike Srpske u krosu.

Ovom prilikom se zahvaljujemo roditeljima koji su vozili našu djecu na takmičenje u Banja Luku, Maji Kosić, Mirjani Ivanović, Aleksandri Vrhovac i našem pomoćnom treneru Bojanu Šobota koji je ovaj put išao sa djecom na takmičenje.

Posebno se zahvaljujemo našem generalnom sponzoru Darjanu Đuriću i njegovoj firmi Prokop inženjering koji nam omogućuju odlaske na takmičenja ove godine.

AK SAN Prnjavor

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*