Nismo radili ništa, obustaviti isplatu plata poslanicima!

Dragan Mektić poslanik (SDS) u Parlamentu BiH kazao je da će na sljedećoj sjednici podnijeti pismeni zahtjev da se njemu njegovim kolegama obustavi isplata plata, da se dio njih vrati – jer u proteklom periodu nisu uradili ništa.

“Mislim da neću dobiti dovoljan broj ruku, vladajuća koalicija opstaje i ima interes da tu vlast drži samo zbog privatnih interesa, pojedinaca i pojedinih grupa”, kazao je Mektić za N1.

Kako je rekao, 18 godina je u različitim institucijama BiH i ima poruku za narod BiH:

“Dragi moj narode, o vama ne misli niko. U to sam se uvjerio. Sve su to privatni interesi i interesi lobija”.

Mektić je rekao da se ovaj saziv Parlamenta nije ozbiljno sastao još od konstituirajuće sjednice pred kraj 2018. ili početkom 2019. godine.

“Ne radimo ništa, preljavamo iz šupljeg u prazno, mlatimo praznu slamu. Ja sam govorio, ‘gospodo, ovo nema smisla. Ovo su sjednice zakazane samo forme radi. Nemamo nijedne ozbiljne tačke, samo uticaj vlage na kredenac. Sjednice sam napuštao, neću da učestvujem u neradu”, rekao je Mektić.

“Treba da nas bude sramota. Ne znam koga bih apelovao, kako bih pokrenuo inicijativu da vratimo pare, da nam se plate ne isplaćuju i usmjere u humanitarne svrhe dok ne dođemo u situaciju da počnemo ozbiljno da radimo i rješavamo egzistencijalna pitanja građana”, poručio je Mektić.

BN

5 Comments

  1. Mekticu kako ti je sef bakir? Jedino ti si radio u Sarajevu sve na stetu Srpske.Zato ti zao sto vise nisi Srbin vec bakirova pudlica..

  2. Ma sta ovaj narucilac ubistava ima pricati? Koliko je Prnjavorskih mladića zavrsilo zivot prerano po njegovom naređenju. Šuti volino i čekaj Božiju kaznu!

  3. Sve ovo covek lepo kaze ali se sad postavlja realno pitanje sta je u tome svemu tacno ?
    Ovde ovako lepa prica a dva clanka dalje drugi tekst o njemu . Mislim sta reci ? U sta sad normalan covek sa prosjecnom intiligencijom vjeruje?

  4. Kako ti to pricas neradite nista,kad cujem dodika ,cvijanovicku, naseg nacelnika sve med i mlijeko tece?Evo Srbija po ko zna koji put pomaze svim svojim gradjanima novcanim iznosima …..a nas duduk ,cvijanovicka se ne cesu ni po dupetu,i samo slazu neke idotske price i kako smo po svemu najbolji,a u stvari narod je neskolovan i vjeruje u lazi prevare ,manipulacije vlasti i vladajuce stranke,koja svom snagom puni svoje dzepove!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*