Nijemac došao u Prnjavor i svojim radnicima organizovao druženje

Gest Nijemca Mathesa Regnera kojem  nije bilo teško iz Njemačke  doći u Prnjavor, dokazuje kako ovaj poslodavac itekako cijeni svoje radnike.

U njemačkoj građevinskoj firmi “Proekt bau Regner” čiji je Matheas vlasnik, radi oko 40 radnika iz Republike Srpske, od čega je njih 20-ak iz Prnjavora.

Regner je prvobitno namjeravao da u Njemačkoj svojim radnicima organizuje druženje povodom nadolazećih novogodišnjih praznika. Kako ih nije bilo moguće okupiti u Njemačkoj, jer su radnici krenuli svojim kućama, vlasnik firme je krenuo put Prnjavora, gdje je u restoranu “Maximilijan” organizovao druženje, na kojem su prisustvovali svi radnici iz Republike Srpske zajedno sa suprugama.

Druženje je održano u četvrtak, a okupljeni radnici nisu skrivali zadovoljstvo gestom vlasnika, kojem nije bilo teško posegnuti iz Njemačke, kako bi svojim radnicima druženjem čestitao praznike.

Prnjavor.info

4 Comments

  1. Ovim sto lose i ruzno komentarisu nek bude njima na cast. Svaki poslodavac zaposljava radnike da bi zaradjivao na njima i to nije nista cudno. Kome se neradi kod poslodavca nek prijavi svoju firmu i bude svoj gazda to bar nije komplikovano. Potez ovog poslodavca-covjeka je apsolutno za pohvaliti pogotovo sto je pozvao i supruge kojima je ovo vjerovatno bila jedinstvena prilika da i one negdje izadju kolektivno. Nasi domaci poslodavci bi se mogli ugledati na njega i jednom godisnje kao sto je ovaj slucaj organizovati tu Bozicnu veceru.. Dio svoje srece i dobiti podeliti sa ljudima koji su im to zaradili…

  2. Kome vise trebaju škole i fakulteti u rs-u , djeco hvatajte se misterije , lopate , čekića i u bijeli svijet . Tamo tražite svog svabu koji će vam učiniti sretan život . Nismo mi predodređeni da budemo školovana , kulturna , pismena i emancipovana nacija . Jednom će te i vi ovako sa svojim svabom da jedete prasetinu i pozirati da budete uslikani ……..

  3. Све је то са грбине тих истих радника

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*