Nešić i DNS ponovo u starom jatu i koaliciji sa Dodikom u Prnjavoru

Upravo onako kako sam uporno upozoravao na trojanske konje, najavio i predvidio, nastavlja se tjesna saradnja SNSD-a i DNS-a, Milorada Dodika i Nenada Nešića, što potvrđuju i dešavanja u Prnjavoru. SNSD će ponovo formirati skupštinsku većinu u Prnjavoru zahvaljujući trojici odbornika Demokratskog narodnog saveza, koji se tiho vraćaju u staro jato. Jedan odbornik DNS-a je već prelomio, a druga dva formalno bi trebalo to da urade večeras na sjednici Opštinskog odbora, gdje će partijskim kolegama saopštiti detalje „pregovora“ sa načelnikom i SNSD-om i šta će ko dobiti od plijena.

Ovih dana trebalo bi da se održi sjednica Skupštine opštine Prnjavor na kojoj će doći do smjene skupštinskog rukovodstva i predsjednika Skupštine opštine Mirka Bukvića, kadra NDP-a, i imenovanje novih iz funkcionera osovine SNSD-DNS! Svima je jasno da do prelaska DNS-a u koaliciju sa SNSD-om u Prnjavoru da lokalni odbornici nisu dobili saglasnost i zeleno svjetlo od Nenada Nešića.

Treba naglasiti da su tri odbornika dobila funkcije od SDS-a kako bi se formirala većina, dok SDS nije imenovao nijednog direktora nekog javnog preduzeća i ustanove. Prnjavor je još jedan pokazatelj neiskrenosti Nešića, DNS-a i njihovog tobože opozicionog djelovanja. Prnjavor nije jedini, na sličan način odbornici DNS-a su zabili nož u leđa SDS-u i opoziciji u Čajniču, Gacku, Berkovićima, Ljubinju i drugim mjesti ma širom Srpske.

Ne vjeruj Nešiću i Danajcima ni kada ti darove nose!

Nebojša Vukanović

7 Comments

  1. Ovi iz DNS-a bi da budu u vlasti i da pripadaju opoziciji, pa ne može i jare i pare….

  2. Samo lični interes i to je to kakav narod i njihovi zahtjevi.
    Vidjećete po funkicjama DNS-a da ih zanima samo da napune džepove.

  3. Ako je to istina ostaje samo jedno jedino pitanje :
    KO BI POSAO SUTRA U RAT ZA REPUBLIKU SRPSKU sa takvim ljudima koji vode obican svet.

  4. Sta bubate kao papci, sds ovo vam je skola itd ktd… pa zar ste zaboravili da je dns uz snsd godinama a da je sds kupio slupstinsku vecinu prije par mjeseci????????? Kad su se prodali sds-u podrzavali ste ih, a sada kada su se vratili staroj koaliciji onda su papci… Sad dati sve trojici funkcije u skupstini, Suboticu da bude predsjednik SO, Radic zamjenik, a i Sarcevicu nesto… Prc sds!!

  5. Sta se drugo moglo ocekivati od ovih prodanih dusa sve im je dano uvalili guzice u fotelje pa se boje da ne ostanu bez njih ccc! SDS ovo vam je skola ne vjeruj DNS ni kada poklone donosi!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*