Neraskidivo prijateljstvo između MK “Prnjavor 07” i MK “Viking” Šamac

Prijatelji se na muci poznaju, ali i poštuju kad muka prođe – tako bi nekako mogli opisati prijateljstvo između MK “Prnjavor 07” i MK ”Viking” iz Šamca

Prošli vikend su članovi MK ”Prnjavor 07” bili na zimskoj moto žurci kod Vikinga u Šamcu ali vraćamo se mislima u jun 2014. godine i na katastrofalne poplave.

Voda se jedva povukla s ulica Šamca i rijeka Sava taman malo smirila, i tek se tada vidjelo pravo stanje štete nanesene ovom prirodnom katastrofom. Prnjavorski BIKE FEST na kojem je nastupala Galija je imao slogan “Prnjavor svira za Šamac” i baš tako je i bilo.

Prihodom od BIKE FESTA, ali i donacijama prijateljskih moto klubovaa iz Švajcarske, Slovenije i regiona koji su se pridružili akciji smo kupili osnovne životne namirnice, sredstva za dezinfekciju i higijenu i ostalo potrebno, sve to kamionom i kombijem dovezli u Šamac i skupa s braćom “Vikinzima” podijelili građanima Šamca.

Za vikend smo bili na moto žurci u Šamcu i ponovo osvježili neraskidivo prijateljstvo koje je počelo davno prije a učvršćeno tokom poplava i traje još, a gledaćemo još da bude čvršće!

Hvala braćo na gostoprimstvu i dočeku, bilo nam je prelijepo, ova naša zajednička slika je dokaz našeg prijateljstva i biće ih još!

MK Prnjavor 07

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*