Nаčеlnik Tomaš i predsjednik Simić uputili telegram saučešća povodom smrti Ljubinke Rapić

Načelnik opštine, Darko Tomaš i predsjednik Skupštine opštine, Željko Simić uputili su telegram saučešća porodici Rapić i Dobrotvornom društvu „Kolo srpskih sestara“ povodom smrti Ljubinke Rapić.

„Ljubinka Rapić je u dugogodišnjoj profesorskoj karijeri, uz veliko pedagoško znanje edukovala na pravi način mnoge mlade generacije i bila omiljeni profesor i radni kolega. Njena urođena potreba da pomaže ljudima naročito je bila izražena kroz dugogodišnji humanitarni rad u Dobrotvornom društvu „Kolo srpskih sestara“. Ljubinka će ostati upamćena kao veliki humanista, entuzijasta, širokog srca i otvorene duše. Neka joj je vječna slava i hvala. Prnjavorčani su izgubili velikog i iskrenog prijatelja“, navodi se u zajedničkom telegramu.

Opština Prnjavor

6 Comments

  1. Kakvi licemeri!!! Dovoljno je vidjeti tog Simica i sve je jasno.Izgled i ponasanje su mu kao kod gorile.Pa kako ocekivati da on prepozna prave ljudske vrijednosti koje je imala nasa Ljubinka!

  2. Neovisno o tome sto je zena sad umrla, da nebude ono o pokojnici najljepse … ipak je gospodja Rapic imala kod obicnog naroda vecu privrzenost i postovanje nego novinar koji je dobio tu nagradu a ostace upamcen po recenici sa radija „ drage slusateljke i dragi slusaoci“ .. Da nepodizemo sad tenzije i nepokrecemo nepotrebne diskusije, ALI STA JE TAJ NOVINAR URADIO ZA PRNJAVOR? Pisao knjige koje i onako neodgovaraju istini ili su spomenuti oni koji su bili ujedno i sponzori… Ova zena je bar sitotinju pomagala i nek joj je laka crna zdmlja.. Jedino je zalosno sto ta informacija nije dospjela u javnost pre nego je umrla …

  3. Kad je secerko Simic naucio pisati? Vecernju skolu zavrsio a potpis je bio jedan znak X u narodu poznat kao X :))))

  4. Vedrane duboki naklon i kapa do poda za tvoj komentar i hrabrost. Imao sam neizmjernu čast i zadovoljstvo da mi pokojna gospođa Rapić bude profesorica.Počivajte u miru draga moja profesorice.

  5. Само да се зна, да је Љубинка ове године била предложена за највеће општинско признање Повеља заслужног грађанина општине Прњавор са златним грбом општине Прњавор и да се зна да га није добила.

    А овој двојица што сада изјављују саучешће нека им буде на част то.

    • Bravo Vedrane.Kod Snsd -ea nema zasluznih nego samo podobni.Zbog tih Snsd-eovih majmuna nemam zelju ni na vikend da dodjem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*