Nebojša Vukanović danas u Prnjavoru u 17 časova

Posle Modriče i Doboja sutra se vraćam u Banjaluku i Krajinu. Od podne se ponovo družim sa Banjalučanima i narodom na Trgu Krajine, a posle podne sam u Prnjavoru i Gradišci.

Od 17 časova sa kandidatima za poslanike Za pravdu i red liste Nebojše Vukanovića iz Izborne jedinice 2 sam u Prnjavoru, na Trgu srpskih boraca, a od 19 časova smo u Laktašima, na Trgu palih boraca.

Do gledanja, i do konačne pobjede!

10 Comments

 1. Зна ли итко јел се Миле опоравио од дернека са усташким предсједником Милановићем од неки дан у Бакинцима?
  Чујем да је мамуран…

 2. Vukanović je pravi Bosanac – Bošnjak što je i juče rekao i svaki put govori da ni jednom Srbinu BiH nije tijesna! Svaka čast našoj Opoziciji!
  Dok Dodik dočekuje Milanovića i pravi nekakve dogovore da Hrvati ne izgube svoje mjesto u politici u BiH a samim tim da i Srbi ne izbuge RS, sram ih obojicu bio, naš opozicionar šarović je dobio nagradu za Ličnost Godine od Gospodina Stipe Mesića dokazanog srboljuba, a naš opozicionar Borenović držao govor sa takođe dokazanim srboljubima Josipom, Bakirom, Stipom Mesićem , Zijadom Bećirevićem i drugima.
  Hoću da kažem da naša opozicija mnogo dalje vidi od pozicije i zna sa kim se treba družiti i da nam je koliko toliko još živjeti u prosperitetnoj BiH koja će biti kad Vlast osvoji SDS, PDP, SDA i ostale stranke iz Federacije.Svi će dolaziti u BiH bez podjela , bez entiteta itd da rade kako za tebe tako i za sve Bosance!
  Pozdrav Vukanu i pozdrav cijeloj opoziciji koja je Bogu hvala prozapadna, probosanska i prosvjetska za dobrobit svih naroda u našoj jednoj jedinstvenoj nedjeljivoj BiH na čelu sa Gospodimom Šmitom kao Kapetanom Velikog Broda BiH koji će biti nakon izbora i koji će se zvati BiH bez podjela na entitete,kantone,distrikte itd

 3. Mozda VUKAN misli da je bracika jos ziv da navrati na kafu kod njega hahahaha

 4. šta ćeš ti nesreco u nasem gradu prosipas negativnu energiju samo pricas i zvaces bez veze sta si postigao sa svojom pricom trebao si biti 92 kad je yrebalo ici na liniju nesreco jedna

  • taj o kome pricas , nije mogao ici na liniju, morao je valjati RONHIL, a VUKANE, dobro nam dosao legendo!!!

  • Valjali smo Aliji-prodavali preko brda i granate,municiju,oružje,hranu,odjeću,obuću,ma sve od igle do lokomotive…a što je bilo miliona tadašnjih DM, jeza me uhvati koliko smo svi para imali. A sad samo naši lideri puni para kao brod. Ali, ne možemo svi biti lideri. Gospodin Vukanović čovjek koji zna je kao Tito, on će opet napraviti Jugoslaviju , jer on je kao i sva opozicija čovjek bratstva i jedinstva naših naroda i narodnosti i ponovo ćemo svi super da živimo od Vardara do Triglava. Ne znam da li je iko primijetio da naša draga opozicija ima zadatak da ako ništa drugo bar napravi BiH kao što je bila nekad Jugoslavija!?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*