Nataši je potrebna naša pomoć u njenoj velikoj borbi

Mladoj Nataši Ćejić ponovo je potrebna pomoć dobrih ljudi, jer joj se zdravstveno stanje zakomplikovalo nakon posljednje operacije.

“Operisana sam treći put u Beogradu 14. jula. Novonastali tumori. Meni fali još 300 KM da odem u Beograd na dalje kontrole”, kaže Nataša.

Ova mlada djevojka se liječila i od seropozitivnog reumatoidnog artritisa, ima eroziju grlića materice, potvrđena joj je reaktivna hipoglikemija i cerebralna arteroskleroza.Od djetinjstva se takođe bori sa teškim oblikom astme, a osim toga, Nataša je u jednoj klinici u Beogradu odstranila i žučnu kesu u septembru prošle godine, piše Banjaluka.com.

I sada joj je potrebna pomoć dobrih ljudi.Svi koji su u mogućnosti, novac mogu da uplate u ATOSBANK na ime Nataša Ćejić Pomoć za liječenje 567-603-50002543-31.

Banjaluka.com

2 Comments

  1. Ovo je vise nego zalosno da blize okruzenje ili socijalne sluzbe nisu bili u stanju da obezbjede tih 300 km.

    • Eto daj ti jer se u sve razumeš kao Marica.Ali ne,nećeš ti to,ti si ovdje da lobiraš da se Srbi samounište i to radiš na perfidan način ali uvek ima neko ko može prepoznati psihološke ratove protiv jednog naroda. Davno si provaljen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*