Narodni poslanik Milan Petrović traži proglašenje vanredne situacije u Prnjavoru nakon olujnog nevremena

Nakon jučerašnjeg olujnog nevremena koje je prouzrokovalo značajnu štetu na poljoprivrednim usjevima, objektima i vozilima u Prnjavoru, narodni poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Milan Petrović uputio je hitan poziv gradonačelniku Tomašu da sazove sjednicu Gradskog štaba za vanredne situacije.

Petrović je u svojoj objavi na društvenom mreži Facebook naglasio da je neophodno proglasiti vanrednu situaciju na području grada Prnjavora, te formirati stručne komisije za procjenu nastale štete. Osim toga, on je zatražio da se građanima pogođenim nevremenom obezbjedi hitna materijalna pomoć iz gradskog budžeta, uz istovremeno angažovanje resursa i na nivou Republike Srpske.

“Brojni naši sugrađani su juče pretrpjeli veliku materijalnu štetu, a da bi se sanirale posljedice nevremena i ublažile poteškoće pogođenih, neophodno je preduzeti hitne mjere na svim nivoima vlasti”, istaknuo je Petrović. “Stoga apelujem na nadležne da u što kraćem roku odgovore na ovu elementarnu nesreću i pomognu ljudima da se što prije vrate u normalan životni ritam.”

SDS Prnjavor

10 Comments

 1. Naša najveća sreća je što dio naroda ne zna da mi iz opozicije samo seruckamo o politici a ne bi mogli ni dvije nacrtane ovce da vodimo , on ne zna da život ne zavisi od nas iz opozicije jer su na sceni krupna svjetska dešavanja što drma sav svijet zato uvijek vjeruje u naše laganje a mi lažemo zbog sebe i za sebe. Kad bi sav narod znao šta je uopšte po srijedi onda bi se ujedinio i sve nas iz opozicije isprašio i poslao u 3pm ali ne zna niti će ikad da zna.Eto dao je Bog i nama lopovima i stranim agentima da živimo ,lažemo narod i da ga pljačkamo.

  • Kad su TV BN napravili ono Čači sa Englezima i Američkim tajnim službama pomoću grupe PZDa i prevarili onoliki pametni narod koji bi se sad za damu povješao može slično da urade Milanu i da za njega TV BN organizuje neku grupu PZDa. Zar misliš da narod pamti to što je bilo prije 6 godina sa Grupom PZDa? Ma nema on pojma to je za njega kao da nije ni bilo zato su mnoge šanse da se to ponovi.Bogataš Draško se još više obogatio a glasači mu zinuli za kao bajagi nekom pravdom ostali su bez gaća. Čak se i region udružio i svi su lajali na Vlast jer im je u glavama smetnja što postoji Republika Srpska čitaj-Srbi pa su mislili pomoću Draška i opozicije na čelu sa glupom natoispostavom TV BN (što je prava opozicija većini naroda) , zaslepljenju mržnjom da se samouništi RS ali nisu uspjeli jer je Vlast previše jaka i ima velike veze.i sam Draško kad je vidio da su stvari drugačije se povukao u mišju rupicu i nastavio život sa svojim izabranikom ali sada krade i šakom i kapom , ne krade malo miliona već puno miliona a isto je želja i Milanu,pa nije se borio za narod već za sebe.

 2. Kaputić je u cudu . Jadan ne zna gdje goni . Njegov Djepeto gleda jednim okom na Dodika a drugim na Engleze a nas kaputić ko malo mace ganja svoj rep i vrti se u krug. Ps Djepeto je napravio drvenog lutka koji kad lete vrti dugme na kaputiću i raste mu nos ,ime mu je Pinokio.

  • Sta smeta da on bude gradonacelnik da malo okusi vise para,da pozove tuzilastvo BiH da procesuira odgovorne za logore po Prnjavoru (preko 120) po ugledu na SDS-ovca S.G. pa zar mi iz opozicije nismo zasluzni da sto ima opljackamo pa i od auto puta za koji smo se borili da ih ometemo u radu pa i da ne prodje kroz opstinu Prnjavor po naređenju engleske i amer ambasade? Kad moze Drasko pljackati moze i Milan. Nisu oni usli u politiku zbog naroda vec zbog sebe. Svaki predsjednik u svijetu mora da ima novca pa isto tako i svaki poslanik a zasto Milan ne bi mogao da okusi milione a mozda i milijarde tudih para kao i njegovi prethodnici? Svaka stranka grca u milionima a zasto to ne bi mogao biti i Milan kao pojedinac jer svakako taj novac ce nekom otici jer nikad u svijetu visak novca nije isao narodu niti ce ikad ici? Nismo se mi sad probudili da to ne znamo.Na kraju sta nas briga za temelje RS , bitne su pare , kad imas pare mozes gdje hoces ako te negdje ne umlate stranci ili cak i tvoji.Najnovija engleska istrazivanja govore o tome da kuca moze da postoji i bez temelja samo da se odreknemo RS a mi smo to davno uradili i to i ne krijemo.

 3. Nece Bosnjo dovjeka cekat da skinete Dodika i da pravimo funkcionalnu drzavu bez entiteta. Vrijeme istjece a vi nastavite da glumite da ga mrzite !! Pokazite to na djelu pa ga skinite pa cemo vam vjerovat inace sve se sa tobom slazemo svi mi. Sellam

 4. mislim da je dodik u najvecoj brizi ipak je on veoma brizan patriota sa milionima na racunu i iako se nije ni obratio povdom ove havarije siguran sam da on i njegovi kumovi duboko u sebi pate sa svojim narodom.i to je veoma vazno.ova sitna boranija nije ni bitna sta izjavljuje.

  • Koliko u tom pravoslavlju ima kumova? Predzi ti na islam da vidis sto je prava religija ljubavi,mira i postenja i da se malo rasteretis

  • na osnovu glasa narodne sirotinje a vi gledajte i pišite njemu to ne smeta.

 5. koga ti farbas. Ti kao si sad nesto za narod pa trazis neku pomocu fuj bljak, zasto ne trazis od SDA vaseg jarana? Kad ti nikad ne valja Dodik (ili glumis to) onda ga trazi od Bakira,Amera i Engleza, dace ti ali na Kukovo leto

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*