Najbolji studenti opštine Prnjavor otputovali na Jahorinu (FOTO)

Deset najboljih studenata opštine Prnjavor, koji na javnim visokoškolskim ustanovama imaju prosjek viši od 9.5, a koji su nagrađeni od strane načelnika opštine Prnjavor, otputovali su danas na višednevno putovanje na Jahorinu.

TV K3

Ovo je četvrta godina kako se u opštini Prnjavor nastavlja ovakav vid nagrađivanja i promocije najuspješnijih studenata.

David Jokić, student prve godine, drugog ciklusa studija Poljoprivrednog fakulteta u Banja Luci,  kaže da je zadovoljan što postoje ljudi kao što je načelnik opštine, koji znaju cijeniti obrazovanje i trud mladih ljudi. „Ovakvi gestovi nama predstavljaju samo dodatni podstrek za budući rad i napredak u školovanju, pa i dalje u životu. Smatram da će ovo putovanje biti prelijepo druženje za pamćenje“

Sa svojim kolegom studentom, složila se i Marina Nikolić, student četvrte godine Prirodnomatematičkog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu. Kaže da zbog ovakvih nagrada nikada neće prestati biti popularno učiti, truditi se i biti dobar studet. „Drago mi je što smo na ovakav lijep način podržani kao studenti“, istakla je Nikolićeva.

„Zahvaljujem se načelniku opštine na ovoj nagradi, ovo je jedinstvena prilika u RS i čast nam je što smo mi kao najbolji studenti, dobili ovo zasluženo putovanje na Jahorinu. Biće ovo divno iskustvo za sve nas“, rekao je Milan Palikuća student četvrte godine kineskog i engleskog jezika na Filozofskom fakultetu u Palama.

Načelnik opštine Prnjavor  Darko Tomaš podsjetio je da je ovo četvrti put da se biraju i nagrađuju, kako novčano tako i zajedničkim putovanjem, najbolji studenti opštine Prnjavor. „Prve godine studenti su putovali u Beč, druge u Prag, prošle godine zbog epidemiološke situacije, odustalo se od puta u Milano, a ove godine izbor je pao na domaću destinaciju, na Jahorinu i ubijeđen sam da će se studenti lijepo provesti. Smatrali smo da je pored novčane nagrade za najbolje,  važno da studente okupimo na jednom mjestu, predstavimo njihove rezultate,  da ih promovišemo i da im kroz zajedničko putovanje omogućimo ono najljepše, a to je  druženje, nova prijateljstva i iskustva“ , istakao je Tomaš.

Podsjećamo, Dejana Vasić, Milica Jovljević i Milan Palikuća dobili su studentsku nagradu opštine Prnjavor od po 5.000 KM, a njih troje je sa još sedam studenata sa područja ove opštine nagrađeno i zajedničkim putovanjem na Jahorinu.Nagradno putovanje dobili su Slađana Savković, Svjetlana Topić, Marina Nikolić, Gavrilo Milanović, Stefan Stakić, Slaven Petković i David Jokić.

Opština Prnjavor

13 Comments

 1. @Dobićeš, i meni treba fosna u glavu!Nisam Dodikov glasač za koje je Bakir rekao da su loši ili drugim riječima da ih treba pomlatiti ali bi mi jedna fosna u glavu dobro sjela.

  • @Prnjavor, pa učlani se u SDS ini PDP i isto tako ideš kud god oni, ali prvo Šefu Babi Bakiru na Ispovijed i po znanje!

  • @Prnjavor says
   Stari trebao si u skolu ici pa nebi tako pisao. Skola je skola,bez nje si kako god okrenes niko i nista.

 2. МИКИЋ ФАСАДА ДРАЖЕН мада је имао лопату за снијег као студент кумровца није успио да набави сањке па је закаснио на аутобус

 3. Ovo je stvarno hit . Vec je najbolji iako studira samo mozda 4-5 mjeseci

  Citat iz teksta:
  David Jokić, student prve godine, drugog ciklusa studija Poljoprivrednog fakulteta u Banja Luci,

  Nije ovo upereno protiv toga momka koga nepoznajem ali valjda se najbolji odredjuju posle vise godina studiranja a ne posle par mjeseci…

  • Pa vidi se da se ne razumiješ u obrazovni sistem, pošto ti to što je drugi ciklus ništa ne znači 🙂

 4. oćuuuuuu ,oćććććuuuu,oćććććću i ja na samkanje,prošo sam ćetvrticom u trećem tromjesjećju u vrtiću kod tete Dragane

  • @ocu i ja.
   Netreba tebi sankanje, tebi treba fosna u glavu. Zalosno da takvi kao ti imaju pravo uopste komentarisati na ovako nesto.

   • @dobices
    Jadan si. Neznas ni odgovoriti. Pokrij se po usima negdje u cosku i cuti da te ko ne cuje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*