Načelnik Tomaš dobio na poklon kalendar od OO SDS Prnjavor

Načelnik opštine Prnjavor Darko Tomaš ja ne svom Twitter profilu objavio kako je dobio na poklon crkveni kalendar sa logom SDS-a.

U tvitu je poručio da kalendar odnesu svom predsjedniku jer je kršten jedno 12 godina poslje njega a stariji je 24, pa da nauči šta tamo piše.

31 Comments

 1. E, šta je prica za naivne! Darko kao fol napada Nemanju a poslije toga su viđeni kako skupa sjede i djele plijen!

 2. Ukoliko ti ne ispuniš predizborna obećanja na naredne izbore ne trebaš ni izlaziti! I kada izgubiš ode ti u Banja Luku a nama eto SDSa ponovo za vrat! Trgni se čoveče konačno više, radi taj kružni tok na Vijaci, presvlači barem gornjim slojem asvalta gradske ulice da to liči na nešto! NADJI NAČIN KAKO DA TO URADIŠ! Gradjani su te birali da bi vidjeli i osjetili napredak u Prnjavoru a ne da bi im ti pričao kada je ko kršten u SDSu!

   • Jel ti još nisi sam sebi dosadio sa svojim istim glupim komentarima?!

 3. A Nacelnikn Opstine zaboravio od koga je ispao…Od prvoborca kockara …tako se i on sada kocka .Ne pada iver daleko od panja.Njemu kao sada nesto smeta taj kalendar.I jos ima nesto da kaze za to.Kakva bruka i sramota za ovaj grad.Pa dragi Prnjavorcani ponovo glasajte za takvog.

 4. Уколико нисте знали ефендија Дарко Томаш прије пар дана довео муфтију Абдибеговића иначе блиског човјека одреду Ел Муџахид.
  И само он нека не прича ко је крштен а ко не, ове црвене комуњаре дави мирис тамјана.

 5. Nisam znao za ovaj podatak da je Gataricev kabinet izvršio analizu zemlje,vazduha i vode na našem području.Bilo bi interesantno uraditi novu analizu i uporediti rezultate. Šteta je sigurno nanesena i tu bi opstina mogla tražiti obeštecenje!!!

 6. Bravo momci! Aleksic i Stanic su buducnost ovog grada. Hrabri, obrazovani, pošteni! Samo naprijed imate podršku i nas koji se smatramo gradskom ekipom. Tomaš je pokazao da nije bolji od svog učitelja Kalabica, čak ga je i prevazišao u bezobrazluku i lopovluku!

 7. Kalabic je bio čovjek i ostao u odnosu na ovog malog iskompleksiranog štrbačkog primitivca. Napada Nemanju i vrijeđa o ovaj ga je dva puta dovodio na vlast.

  • Kalabic je isto kao Tomas vazno je da su u vlasti,a ne mogu da vode Mjesnu Zajednicu,a kamo li Opstinu.Na vlast treba da dodje neko ko ima viziju i koji je spreman da mijenja sistem.Ovaj nakaradni sistem odgovara upravo ovim vladajucim kao i opoziciji.A sistem se zasniva na kriminalu korupciji nepotizmu koji se ne mijenja 70 godina nego se samo pravi jos gorim.Bilo ko da kaze nesto pozitivno bude napadnut i proglase ga ili ludim ili izdajnikom i nekim drugim pogrdnim imenom.Znaci jednoumlje losih i pokvarenih ljudi i napredka nema samo naroda sve manje i manje.

   • Ti nisi mali vrovac vec VROVCINA! Jer si nepismen i samo možeš ovce da čuvaš ako ti i to iko da, ” toste” se pise rastavljeno! Tako nepismen vam je i Dodig! Hvaljen Isus i Marija, hvaljen Čovic i Kolinda!

    • Vrle ti od pakosti ispravljaš greške! Ma nemoj, grešaka će biti! Bori se za opstanak oni su te dunuli i sad krepavaj!!

 8. Ovaj Tomas je izgubio kompas! Stvarno se neprimjereno ponaša za jednog intelektualca i načelnika opštine!Šta koga briga kada se ko krstijo i da li je uopste! Svoja lažna obecanja i nesposobnost pokusava zaštititi i sakriti primitivizmom i prostačkim komentarima!JANO!!!

   • Ti bi trebao ici čuvati ovce i učiti gramatiku! ” S’ tobom” se piše rastavljeno!
    Svi vi SNSDovi botovi ste nepismeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*