Načelnik opštine Prnjavor Darko Tomaš u posjeti Nejri Halilović (FOTO)

Zajedno sa glavnim imamom mr. Fikret-ef. Čelenkom, juče je načelnik opštine Darko Tomaš posjetio Nejru Halilović, jednu od najstarijih sugrađanki, rođenu 27.01.1923. godine.
Tom prilikom poželjeli su joj dobro zdravlje i da se vide i na 100-om rođendanu.
Interesantno je da je Nejrin djed, Suljaga Hadžiselimović, bio načelnik u Prnjavoru od 1887. do 1907. godine.Дарко Томаш начелник општине Прњавор

12 Comments

 1. Treba obici sve majke , naravno naj vise one koje su izgubile svoje sinove u ratu koji nam je nametnut, pa majke sinova koji su dali dijelove tijela za Republiku Srbsku, a mozda nekad neko obidje majke sinova koji su takodje bili u prvim redovima a da zato nisu dobili ni jedno HVALA, a kamoli nesto vise , nego su neki od njih napustili nase prostore trbuhom za kruhom, jer kakva im je vajda sto su koliko toliko dali doprinos ovo sto danas imamo…

 2. Pravi Slaven, ko je ovde pominjao SFRJ ,ili bilo sta sto ti pises, ovde se radi o finom gestu gospodina Tomasa koji je posjetio stariju gospodju , kroz ovaj dogadjaj se ne moze posmatrati ono sto si ti napisao, Republika Srbska je demokratsko drustvo u kome se postuju svi njeni gradjani, a ti kada prodje ova pandemija spakuj kofere pa malo obidji svijet mozda nesto naucis…

  • Neka on obiđe neku majku palog borca VRS i učini dobar gest. Neka ode u Štrpce i Vijačane samo u ta dva sela je poginulo 70 ljudi. Samo da ne vodi sa sobom Živković, Sančanina, Vasića i ostale moralne nakaze.

   • Ti iz VRS dobro pričaš i pišeš! Treba obići porodice poginulih boraca! Ove nakaza iz boračke ništa nisu radile od rata do danas! Java je tajna da električar Čedo traći 8000 KM da penzioniše ranjenog borca, ako je utjeh Brbljo traži 10000KM. Za građevinski materijal je uzimao po 2000KM, još ima majki i udovica poginuli boraca koje ne primaju penziju. Cijena ratnog staža kod električara je bila 500KM do 500 E kako koga zavrne. Samo su čekali d aneko doše u Boračku da ucjenjuju ljude!

  • Vuče, Mitar nije Mitar već neki musliman!Ovdje i svugdje po netu dosta muslimana piše pod srpskim imenima da zavadi Srbe,to je njihova tipična muslimanska propaganda! Navijaju za SDS i za PDP tj da mi Srbi glasamo za to, da to pobijedi jer to odgvoara muslimanima. Kera laje zbog sebe a ne zbog sela, ako si i ti SDS ili PDP ne smeta što sam ovo napisao ništa a možda si neki Osman,ko zna……ali ništa ne mijenja stvar Osman ili SDS i PDP svejedno…..

   • @lioton
    Ne sikiraj se, nisam ni Osman ni SDS ni PDP. Nas sam. Malo mi smetaju takvi komentari kao sto taj Mitar gura nos svugdje. Vovjek se u sve razumije komentarise od politike, saobracajki, poljoprivrede. Na sve ima komentar.

 3. Svaka cast gospodinu nacelniku,BUDIMO LJUDI,govorio je nas pokojni patrijarh Pavle, postovati drugog i drugacijeg , bez obzira na vjeru , naciju i boju koze,zaista human gest , koji moze da gane svakoga kome je zao starijih ljudi , koji u ova teska vremena ne trebaju puno, ponekad mozda samo rijec utjehe i nesto malo da pojedu i gdje da legnu, svako ko je covjek samo ce uputiti rijeci hvale za bilo kakve aktivnosti ove vrste…

  • “Slavene”, može tako ali svako u svojoj državi! Nikad više nekakva zajednioca kao Jugoslavija jer da je moglo tako bilo bi ! bez obzira na vjeru , naciju i boju koze= može ali svako u svojoj državi! Jer to nas je koštalo u prošlosti života i života, od prvih država do zadnje SFRJ, Srbi su najviše ginuli za slobodu ali dobili “nož uleđa” , zato samo svako sebi!

  • za @Mitra, znamo da se ovdje kao i svugdje po netu mnogi muslimani izjašnjavaju da su kobojagi Srbi pa tako i ti i da navijaju i navlače neuke Srbe da glasaju za SDS i PDP jer ta opcija jedino odgovara muslimanima.
   Pozovi SDS-ovce i PDP-ovce na vaš zajednički Praznik Prvi Mart !

 4. Rodjena na dan SV. SAVE.
  Nasa :)))
  A i Tesanjski kiseljak je najbolja voda.
  Ahahahahah

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*