Na sajmu preduzetništva žena RS i predstavnice preduzeća MI “Trivas” Prnjavor

U Banjaluci će biti održan Prvi sajam preduzetništva žena u Republici Srpskoj.
Na sajmu, između ostalih, učestvuju i predstavnice Mesne industrije “Trivas” Prnjavor, Jelena Vasić i Ivana Leburić, a posjetioci će moći saznati više o učincima koje stvaraju sistemi osmisljeni od strane žena preduzetnica.
Biće to odlična prilika i da se razmijene iskustva i stavovi uspješnih preduzetnica iz okruženja.
Sajam organizuje Privredna komora Republike Srpske, a zvanično otvaranje Sajma predviđeno je za 10.00 časova u Kamenoj kući tvrđave Kastel, najavljeno je iz Privredne komore Republike Srpske. M.Popadić. /prnjavorlive.info/.

9 Comments

 1. Pohvale za mlade dame svaka cast! Tu radi Moja rodica Gdje se radi 6 dana u nedjelji a placa 5 ! I ako subotu ne dodes na posao uzimaju Dan godisnjeg odmora ! Tuzno Ali istinito

  • Jest ,,domači proizvod,, a u pogonu fabrike nije skiknila krmača od 1999 godine. Ne bulazni molim te!!

 2. Mislim da ste malo pretjerali s ovim tekstom. Pa svi znamo ko je, kako i kad podigao mesnu industriju Trivas… Svi znamo koga se u toj firmi pita i sad dodjete tu sa tekstom „zene preduzetnici“. To je cisto obmanjivanje javnosti..
  Da se ogradim unapred. Gospodjama svaka cast i na sposobnosti, marljivosti, istrajnosti, pa na kraju i fizickom izgledu ali ipak znamo ko je „Tata“ u Trivasu

  • Tajo nakro u toku rata pa poslije rata pa napravio sve građevine koje mu trebaju, pa može se, ima se, sad može da se posluje kako hoćeš. Jedino ih može stići Božija kazna za prokletstvo! Neka Bog sudi. Tužilaštva i zemaljskog suda nema!!!

   • Da bi neko bio neutralan mora spomenuti sve strane, u nasem slucaju to su bagatasi koji pripadaju razlicitim strankama, a bogate se preko ledja naroda, ima i trenutnih politicara koji su u toku rada dobili nadimak Ronhil.

    • Da to je tačno za Ronhil! I taj na koga misliš trgovao je prije rata uz rat i nešto poslije rata, onda otišao u plitiku đe ima veću zaradu! Iz tvojeg pisanja vidljivo je da si Prnjavore povrijeđen jer sam ja kao neutralni građanin spomenuo da je veoma veliki kradljivac, po stasu kratki čovjek u toku rata ukro što se ukrast moglo. Čak je svoje građevine u ratu gradio kad su vojnici u sanducima dolazili u Prnjavor sa ratišta.
     Ja smatram d asam neutralan a ti zaključuj kako hoćeš!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*